Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skål Kartong/PLA Ronda short 480ml brun

Skål Kartong/PLA Ronda short 480ml brun

Skål Kartong/PLA Ronda short 480ml brun

Biopak
Förbrukning
Art.nr. 607734
FRP
16x25 st
    • Leverantör: Duni AB
    • Nettovikt: 5,056 kg
    • Lev.artnr: 196024
Hållbart val
Beskrivning
Ronda-sortimentet finns i alla former och storlekar – precis som naturen. Vi vågar säga att de förmodligen är marknadens mest mångsidiga och hållbara skålar. Pappersskålarna och papperslocken är tillverkade av FSC™-certifierad kartong belagd med växtbaserad PLA-bioplast, certifierade som komposterbara i industrimiljö och kan återvinnas som papper efter användning. Du kan använda skålarna för varm och kall mat, till och med i mikrovågsugnen, och de är dessutom fett- och vattenbeständiga. De transparenta locken som finns som tillval är tillverkade av 100 % konsumentåtervunnen PET (RPET) och kan återvinnas igen efter användning. • Skålar och kartonglock certifierat komposterbara i industrimiljö • Skålar och kartonglock tillverkade av återvinningsbart material • Skålar och kartonglock tillverkade av FSC™-certifierat material • RPET-lock tillverkade av 100 % återvunnet material • Skålar och kartonglock med biobaserad laminering • Går utmärkt att stapla • Vatten- och fettbeständig
Märkningar
FSC
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.