Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rengöringsmedel Maxx Magic Scrub Synbiotic

Rengöringsmedel Maxx Magic Scrub Synbiotic

Rengöringsmedel Maxx Magic Scrub Synbiotic

Ecolab
Förbrukning
Art.nr. 609393
FRP
2x5 l
    • Leverantör: Ecolab AB
    • Nettovikt: 10 kg
    • Lev.artnr: 9114440
Beskrivning
En kombination av prebiotika och probiotika samt effektiva biologiskt nedbrytbara tensider ger professionella rengöringsresultat direkt efter användning, men fortsätter också att rengöra i flera timmar efter applicering Formuleringen riktar in sig på och bryter ned allergener och organisk smuts som finns på golv i offentliga utrymmen för att maximera resultat. Hanterar effektivt ett balanserat mikrobiom för säkrare och effektivare djuprengöring Formulerad inte bara för att djuprengöra golv med låg skumnivå och ta bort envisa fläckar på heltäckningsmattor, utan också för att hålla skurmaskinernas tankar rena och luktfria. Materialanpassad formulering som kan användas på alla vattenbeständiga ytor. Blanda inte med någon annan produkt. Förvaras endast i tillsluten originalförpackning vid temperaturer mellan 0 °C och 50 °C. Skydda mot direktsolljus. Följ utgångsdatum på förpackningen. pH-värde:7
Praktisk info
Används till skurmaskiner.
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.