Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rengöringsmedel 5L Z-water X-power

Rengöringsmedel  5L Z-water X-power

Rengöringsmedel 5L Z-water X-power

Z-Water
Förbrukning
Art.nr. 608902
FRP
3x5 l
    • Leverantör: P & T Trading Sweden AB
    • Nettovikt: 15 kg
    • Lev.artnr: Z-500
Hållbart val
Beskrivning
Högeffektivt joniserat alkaliskt vatten som kan användas för både städning, till tvätt av textilier och för att få bort bakterier och virus. Högeffektivt alkaliskt vatten för all daglig städning. Förbluffande nog består Z-Water till mer än 99 procent av vatten, men produkten har ändå en kraftfull och snabbverkande rengörande effekt. Dess unika rengörande egenskaper är ett resultat av avancerad teknik och en patenterad framställningsprocess. Egenskaperna gör att Z-Water effektivt penetrerar och lösgör smuts, men också att städytorna håller sig renare längre. Ett färg- och doftfritt rengöringsmedel helt utan tensider, fosfater och konserveringsmedel. För professionell rengöring av WC, kakel, speglar, fönster, bänkar, golv etc. Används med försiktighet på alkalikänsliga ytor. Kemikaliefri rengöring. Avger inga skadliga sprayångor. Innehåller inga miljögifter. Innehåll: 99,83% vatten, 0,17% kaliumhydroxid. pH-värde: 12,5. Lukt: Oparfymerad. Utseende: Färglös vätska.
Märkningar
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.