Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Casalforte Pinot Grigio Delle Venezie

Casalforte Pinot Grigio Delle Venezie

Cantine Riondo
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 727407
FRP
6x75 cl
    • Leverantör: Nigab AB
    • Producent: Cantine Riondo SPA
    • Ursprungsland: Italien
    • Region: Venetien
    • Druvsort: Pinot Grigio
    • Alkoholprocent: 12,5 volymprocent
    • Lev.artnr: 7018801
    • Koldioxidavtryck: 2.2 kg CO₂e/kg
Passar till
Vit fisk och skaldjur, grillade grönsaker och sallader.
Smakbeskrivning
Med syrliga dofter av citrus, grapefrukt och lätta angenäma kryddiga toner av torkad salvia och örter. Smaken är blommig, och frisk med lätta mineraler. Där finns fläder, gröna äpplen och en lätt sötkryddig mogen persika i eftersmaken.
Beskrivning
Castelforte Pinot Grigio är en typisk norditaliensk pinot grigio i en frisk och fruktig stil. Den öppnar sig med syrliga dofter av citrus, grapefrukt och lätta angenäma kryddiga toner av torkad salvia och örter. Smaken är blommig, och frisk med lätta mineraler. Där finns fläder, gröna äpplen och en lätt sötkryddig mogen persika i eftersmaken.
KlimatavtryckCO₂e/kg
2.2kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 2.2 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.