Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Våra varumärken

Här finns allt från bra basprodukter till unika och mer nischade varor. Gemensamt för dessa produkter är att de utvecklas i nära samarbete med kockar och kökschefer för att passa foodservicemarknaden.

Hög kvalitet - Våra kunder ska kunna lita på att Menigos egna varor håller hög kvalitet. Vi lägger därför ner mycket arbete på kvalitetssäkring av våra produkter. Vi riskvärderar alla våra leverantörer och utför egna revisioner för att säkerställa hög kvalitet på våra egna varor. Dessutom arbetar vi med leverantörsgodkännande för kött och fågel ner på gårdsnivå.

Hållbara - Vårt mål 2030 är att alla Menigos leverantörer ska vara godkända enligt våra hållbarhetskriterier. Därför har vi strikta regler om att allt vårt kött ska komma från gårdar där en ansvarsfull antibiotikaanvändning tillämpas. Vi kräver att all palmolja som används i våra egna varor är RSPO-certifierad dessutom tar vi socialt ansvar genom krav på etisk certifiering vid produktion i högriskländer.

Smak - Sist men inte minst är vi särskilt noga med smaken på våra produkter. För att se till att varorna håller vad de lovar och är goda görs paneltester med hjälp av en internt utbildad testpanel och av utvalda kunder. Dessutom låter vi våra egna kockar prova och utvärdera varorna löpande. 

Brakes
Brakes
Prisvärda produkter av hög kvalitet. Allt är spårbart och finns i storlekar och mängder som gör arbetet enklare.
Brakes Select
Brakes Select
Premiumprodukter som är hand-plockade för att passa kockar med riktigt höga krav, de som vill ha unika råvaror av högsta kvalitet.
Migi
Migi
Förbrukningsprodukter och utrustning som underlättar arbetet i restaurang och storkök. Glas, engångsprodukter, servetter, ljus m.m.
La Boulangerie
La Boulangerie
Sveriges bredaste och mest kompletta utbud av bröd. Allt är fryst och finns som färdigbakat, förbakat eller förjäst – olika lösningar för olika behov.
Maison Gourmets
Maison Gourmets
Färska och koloniala premiumprodukter. Här finns allt för gourmetmåltiden samlat under ett och samma tak.
Chefs Basic
Chefs Basic
Bra basprodukter som förenklar vardagen i alla kök, allt från finkrogen till lunchstället och skolrestaurangen.
Färskvaruhallen
Färskvaruhallen
Våra Färskvaruspecialister är ständigt på jakt efter unika producenter. Dessa färskvaror samlar vi under varumärket Färskvaruhallen.
Nyheter
Nyheter
Här hittar du de senaste nyheterna inom våra egna varumärken. Inspirerande tips, recept och information om våra produkter.