Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Våra varumärken

Här finns allt från bra basprodukter till unika och mer nischade varor. Gemensamt för dessa produkter är att de utvecklas i nära samarbete med kockar och kökschefer för att passa foodservicemarknaden.

Hög kvalitet - Våra kunder ska kunna lita på att Menigos egna varor håller hög kvalitet. Vi lägger därför ner mycket arbete på kvalitetssäkring av våra produkter. Vi riskvärderar alla våra leverantörer och utför egna revisioner för att säkerställa hög kvalitet på våra egna varor. Dessutom arbetar vi med leverantörsgodkännande för kött och fågel ner på gårdsnivå.

Hållbara - Vårt mål 2030 är att alla Menigos leverantörer ska vara godkända enligt våra hållbarhetskriterier. Därför har vi strikta regler om att allt vårt kött ska komma från gårdar där en ansvarsfull antibiotikaanvändning tillämpas. Vi kräver att all palmolja som används i våra egna varor är RSPO-certifierad dessutom tar vi socialt ansvar genom krav på etisk certifiering vid produktion i högriskländer.

Smak - Sist men inte minst är vi särskilt noga med smaken på våra produkter. För att se till att varorna håller vad de lovar och är goda görs paneltester med hjälp av en internt utbildad testpanel och av utvalda kunder. Dessutom låter vi våra egna kockar prova och utvärdera varorna löpande.