Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stockholms stadsmission

Genom vårt samarbete med Stockholms stadsmission stöttar vi de mest utsatta i samhället.

Vi är stolt partnerföretag till Stockholms Stadsmission 2019. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla! 

Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Detta görs genom att arbeta med social omsorg, vård, utbildning och arbetsintegration. Något som gjorts ända sedan 1853 då Stockholms stadsmission bildades för att hjälpa dem som hade det sämst i samhället.

Vi på Menigo är stolta över att kalla oss partners till Stockholms stadsmission. Att kunna bidra med det vi kan, till dem som mest behöver, är en förmån.  Vi stöttar Stockholms stadsmission dels med en årlig donation, men också via julgåvor och genom olika svinnprojekt.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete och samarbetet med Stockholmsstadsmission i vår hållbarhetsrapport. Du hittar den här.