Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LLM

En samtalsserie som behandlar måltidens goda kraft. Vi diskuterar trender i köket, på restaurangen och allt annat som berör måltiden - i tider när gemenskap, trygghet och glädje är viktigare än någonsin.

Vi tror på måltidens goda kraft

Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att dina kunders upplevelse ska bli så bra som möjligt. Tillsammans skapar vi goda och hållbara matupplevelser genom livet alla skeden.

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER

Tillsammans med utvalda personer inom den gastronomiska branschen och näringslivet träffas vi under en gemensam måltid. Här samtalar vi om allt vi kan för att förhöja måltidsupplevelsen för dina gäster och öka din lönsamhet. Nedan följer du samtliga avsnitt.

Från krogkök till skolkökPå Tångvallaskolan i Vellinge står poke bowls, smörrebröd och hulken-shots på menyn. Före detta krögaren Fredrik Nilsson är nybliven kökschef i skolköket och bjuder på skolmat inspirerad av restaurangvärlden.


Läs mer 

Bra skolmat tappar i värde om ingen äterMåltidsforskaren Linda Berggren har just skrivit klart sin avhandling om hur den svenska skollunchen kan bli bättre. Hennes främsta råd till svenska skolor är att titta bortom själva maten, och fokusera mer på måltidsupplevelsen.


Läs mer 

Identiska rätter i olika presentationer skapar nya smakerÄta utomhus eller inomhus? Bowl eller tallrik? Rund eller kantig? Vi tar reda på hur man kan maximera måltidsupplevelsen med hjälp av rätt miljö.Läs mer

Så skapar du en smakresa för alla sinnenSom Sveriges enda disputerande kock inom måltidskunskap tar Johan Swahn ett nytt grepp om smakupplevelsen. Orden i menyn, kockens närvaro och bilderna på Instagram är bara några exempel på faktorer som har stor effekt på gästernas upplevelse.Läs mer 

Äta sig ur krisen


Vi blickar bakåt - för att hitta vägen framåt. Samhällskriser har genom historien gett liv åt nya matvanor. Hur påverkar samtidens coronakris vår matkultur och vilka är signaturrätterna år 2020

Det är något som måltidsforskaren Richard Tellström med gäster försöker ta reda på under en gemensam middag på Nationalmuseet i Stockholm.


Läs mer 

Nu längtar vi efter gemenskapVåra måltidsvanor förändras och allt fler väljer att äta utanför hemmet. Kan gästernas känsla av gemenskap ge en ökad lönsam­het för restaurangen?


Läs mer 

Gäster kräver näringsrikt på menynTrenden är tydlig. Restauranggäster blir allt mer intresserade av vad maten de äter innehåller. Menigo samlade leverantörer, experter och näringsidkare från matsverige för att diskutera vikten av näringsrik mat för en hållbar framtid.Läs mer
4.png

Följ Länge Leve Måltiden- serien på vår Youtube

LLM Avsnitt 6

Hur lockar vi en ny generation till hotell- och restaurangbranschen?

LLM Avsnitt 5


Jakten på nya måltidsupplevelser

iiiiiiiiiidddddddd dddddddddddhhhh

 

llm6r_cc.png

llm6r_cc.png

LLM Avsnitt 10

LLM Avsnitt 9

LLM Avsnitt 8

LLM Avsnitt 7

 

 

 sqsqsjnkh

 sqsqsqs
 

 

llm6r_cc.png

llm6r_cc.png

LLM Avsnitt 10

LLM Avsnitt 9

LLM Avsnitt 8

LLM Avsnitt 7

 

 

 

 www