Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Menigo som arbetsgivare

Nyckeln till framgång är våra medarbetare!

Oavsett om du arbetar hos oss som chaufför, lagermedarbetare, säljare, controller eller inköpare gör du det med samma fokus - att med kunden i centrum förenklar deras vardag. Våra medarbetare är vår största tillgång och vi tror att vi som förtag har en viktig samhällspåverkan. Därför värnar vi om våra medarbetares inkludering, hälsa och utveckling. För oss är hälsa mer än att vara frisk – det är ett tillstånd av välbefinnande.

Vi har under många år bedrivit ett arbete för att skapa en hälsosam arbetsplats där medarbetare samarbetar för att nå resultat och kan och vill ta ansvar för sin egen utveckling. Våra ledare ska skapa förutsättningar för medarbetarna att känna engagemang, ansvar och delaktighet och bidra till en inkluderande arbetsmiljö.

Våra värderingar

På Menigo är vi övertygade om att ett gemensamt förhållnings- och synsätt ökar vår tydlighet och attraktionskraft både mot kunder, medarbetare och leverantörer. Våra värderingar ska vägleda våra medarbetare oavsett var i organisationen man jobbar. 

Teamwork – hur vi arbetar tillsammans
Oavsett roll eller var i landet du sitter jobbar vi alltid tillsammans som ett företag, på så sätt hjälper vi både våra kunder och oss själva att lyckas.

Inclusiveness - hur vi behandlar varandra
Hos oss är alla lika viktiga oavsett bakgrund, arbetsuppgifter eller avdelning. På den enkla grunden skapar vi en stark gemenskap både på jobbet och med våra kunder.

Excellence - hur vi ständigt blir bättre
Bra kan alltid bli bättre, bättre kan alltid bli bäst. Därför ger vi alltid det där lilla extra. Vi gör det för våra kunders och för vår egen skull.

Integrity - hur vi uppträder professionellt
Att vara professionell är att göra rätt saker av rätt anledning. Vi litar på vår expertis, vårt kunnande och vårt affärsmannaskap. På så sätt blir vi både en leverantör till våra kunder och en respekterad affärspartner.

Responsibility - hur vi tar vårt ansvar
Vi driver en hållbar verksamhet med omsorg om människor, samhälle och miljö. Vi tar också ansvar för vår egen framtid genom att tänka långsiktigt och ekonomiskt hållbart.

Mångfald

Vi ser mångfald som en förutsättning för hållbar utveckling. Våra medarbetares olika bakgrund och kompetens hjälper oss att möta våra kunders efterfrågan men även inspirera till nytänkande och utveckling. Jämställdhet är en av våra viktigaste frågor och vår företagsledning är idag helt jämställd ur ett genusperspektiv.