Hos Färskvaruhallen Menigo hittar du som krögare alla smakrika delikatesser du behöver till din restaurang. Från noga utvalda producenter som delar din passion för riktigt bra råvaror.
Vi erbjuder:
– Spetsigt utbud från världens alla hörn.
– Unika och ikoniska smaker.
– Dedikerade färskvaruspecialister som genom personlig rådgivning ger dig rätt råd i rätt säsong
– Flexibla leveranser upp till 6 dagar i veckan*
*lokala avvikelser kan förekomma. Kontakta våra specialister för mer information.
Med vårt noggrant selekterade sortiment av delikatesser vill vi hjälpa dig ge dina gäster en känsla som bara de mest autentiska produkterna kan. Cecina de Leon, bouqerones från Kantabrien eller Culatello di Zibello.
Eller delikata ostar och smaksättare som lyfter dina gästers upplevelse; vad du än väljer har det sållats ut med våra experters djupa kunskap och omsorg. Det godaste från världens alla hörn finns nu under vårt tak, så du kan lägga tid på att förfina ditt hantverk utan att förlora dyrbar tid i sökandet.
Du handlar flertalet produkter direkt i Menigos e-handel. Hittar du inte varan du söker? Tveka inte att kontakta våra färskvaruspecialister så hjälper de dig!
Som kund hos Färskvaruhallen Menigo får du en kreativ partner i köket.
Hos oss möter du specialister med lång erfarenhet från branschen och som alla brinner för det kreativa mathanverket och råvarorna. De finns där för att ge dig tips och inspiration kring vårt sortiment likväl som att ge råd om menyplanering och köksekonomi. Närhelst du behöver.
Hur kontakten sker bestämmer du. Fysiska möten, telefonrådgivning eller genom våra digitala kanaler. Vad passar dig bäst?
Förtroende och tillit är grunden till allt Färskvaruhallen Menigo gör. För bara genom att vårda vårt kontaktnät av världens bästa producenter kan vi försäkra oss om att du får precis de produkter du behöver – när du behöver dem. Här kan du lära känna några av våra producenter lite bättre.
På Stora Juleboda Gård strövar hönorna fritt och betar gräs runt äppelodlingarna. Här bedriver man så kallad permaodling när fruktträd, bärbuskar, örter och djur samverkar och drar fördel av varandra.
På den ekologiska mjölkgården Almnäs Bruk tillverkas hantverksmässiga ostar av mjölk från gårdens egna kor. I sortimentet finns bland annat Wrångebäcksosten – Sveriges äldsta registrerade ostvarumärke.
Att ta tillvara är grundregeln i samisk mattradition. På Arvidsjaur Renslakt tar man hand om nästan allt på renen och brukar klassiska metoder som rökning och saltning. Ett hållbart kött där detaljer som högrev och renfett blivit alltmer populärt hos kund