Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lindskog Malmström

Juridisk hjälp och rådgivning

Nästan alla frågor du kommer i kontakt med som krögare eller storkökschef är i grund och botten juridik. De krav du som arbetsgivare kan ställa på din personal beskrivs i arbetsrätten. Dina rättigheter som hyresgäst formuleras i hyresrätten. Svaren finns i lagarna men är svåra att hitta för den ovane. Det är därför du behöver ett kvalificerat bollplank som behärskar lagstiftningen till fullo.

Lindskog Malmström Advokatbyrå har sedan 1942 framgångsrikt biträtt stora och små klienter i juridiska frågor som dyker upp i företagarens vardag. Nu får du som medlem i Menigo Partner tillgång till den erfarenhet vi byggt upp under åren.


Våra advokater arbetar idag kontinuerligt med affärsrelaterade ärenden inom mat- och restaurangbranschen. Bland våra klienter finns några av Sveriges mest erkända restauratörer och restaurangkedjor. Ledstjärnan i vårt arbete är kostnadseffektiv rådgivning enligt Advokatsamfundets regler. Det som mest påverkar den slutliga fakturans storlek är i de flesta fall den nedlagda tiden, men även ärendets svårighetsgrad och utfall kan ibland påverka kostnaden.