Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Säkerhet

Kidde - Brandutrustning till ditt kök

Vi har en heltäckande verksamhet inom brandskydd och brandsäkerhet.

Idag har vi ett av marknadens största utbud av produkter och tjänster inom området. Det innebär allt ifrån grundläggande utbildningar och rådgivning inom Systematiskt brandskyddsarbete, SBA, till brandskyddsprodukter och utrymningsstrategier. Vi har försäljning och service av brandsläckare, brandposter och fasta släckanläggningar (gas & vattendimma).

 

Lindskog Malmström - Juridisk hjälp och rådgivning

Nästan alla frågor du kommer i kontakt med som krögare eller storkökschef är i grund och botten juridik. De krav du som arbetsgivare kan ställa på din personal beskrivs i arbetsrätten. Dina rättigheter som hyresgäst formuleras i hyresrätten. Svaren finns i lagarna men är svåra att hitta för den ovane. Det är därför du behöver ett kvalificerat bollplank som behärskar lagstiftningen till fullo.

Lindskog Malmström Advokatbyrå har sedan 1942 framgångsrikt biträtt stora och små klienter i juridiska frågor som dyker upp i företagarens vardag. Nu får du som medlem i Menigo Partner tillgång till den erfarenhet vi byggt upp under åren.

Våra advokater arbetar idag kontinuerligt med affärsrelaterade ärenden inom mat- och restaurangbranschen. Bland våra klienter finns några av Sveriges mest erkända restauratörer och restaurangkedjor. Ledstjärnan i vårt arbete är kostnadseffektiv rådgivning enligt Advokatsamfundets regler. Det som mest påverkar den slutliga fakturans storlek är i de flesta fall den nedlagda tiden, men även ärendets svårighetsgrad och utfall kan ibland påverka kostnaden.

Söderberg & Partners - Vi försäkrar din verksamhet och personal

Söderberg & Partners har upphandlat en företagsförsäkring som är speciellt anpassad för medlemmar
i Menigo Partner. Försäkringen har ett antal moment som är unika och speciellt framtagna för restaurang och butiksverksamhet.


Försäkringen har även några moment som kan väljas till för att göra försäkringsskyddet optimalt.
Som kund hos Söderberg & Partners förmedlar vi det bästa försäkringsskyddet för er verksamhet och har ett kundteam speciellt för Menigo Partners försäkringar.


Vi hjälper er om det inträffar skador och ni har naturligtvis tillgång till vår on-linetjänst där ni får en enkel överblick över ert försäkringsskydd både.

Logga in för att ta del av våra erbjudanden.