Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Restaurangakademien

Utbildningar för dig och din personal

Att utbilda sin personal är ett sätt att säkerställa kvalité, öka intäkter och skapa en bättre förutsättning för att få ännu nöjdare gäster. Det gör också arbetsplatsen mer attraktiv. Restaurangakademien är en mötesplats för kockar, sommelierer, serveringspersonal och alla som på något sätt arbetar inom hotell- och restaurang. På Restaurangakademien verkar några av Sveriges främsta kockar och sommelierer och kontinuerligt görs internationella gästspel. Tillsammans utbildar och utvecklar de svensk gastronomi och fångar upp framtidens mat och dryckestrender.

Våra utbildningar

Restaurangchefsutbildning: ekonomi, merförsäljning, ledarskap, organisation,
krishantering, arbetsmiljö, PR och marknadsföring, personalfrågor, schemaläggning

Kökschefsutbildning: ekonomi, ledarskap, administration, personalansvar, r
åvarukunskap mm.

Souschefsutbildning: kokkonst, arbetsledning och planering, ekonomi

Serviceutbildning: skräddarsydd efter behov; matsalshantverk, gästkommunikation,
merförsäljning

WSET Diploma: kunskapsfördjupning inom vinodling/tillverkning, vinregioner, sprit samt handel med drycker

Master Class: Provningar, historia, struktur och översikt över såväl olika regioner som
utvalda druvor.

Sommelierutbildning: steg I tar upp dryckeshistoria, odling och framställning, mat och vin i kombination, dryckesförsäljning, struktur på dryckeslistor, ekonomi och service.
Efter steg I besitter du de praktiska och teoretiska grunderna i dryckeskunskap.