Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Music In Brands

Skräddarsydda musikprofiler för butiker, hotell, restauranger, barer och andra publika ytor. Vi stärker upplevelsen mellan varumärke, produkt och kund.

Med Music in Brands slipper du tänka på att skapa spellistor och välja musik, och kan fokusera på det den gör bäst. Music in Brands säkerställer att musik spelas, och att rätt musik spelas. Genom att spela musik med rätt tempo vid rätt tidpunkt sätter du pricken över i:et i restaurangens atmosfär. Musik med lägre tempo kan till exempel styra mot längre sittningar med ökad dryck- och dessertförsäljning under middagar, och musik med ett högre tempo kan skapa ett bättre driv under lunchruschen. 

Alltid uppdaterade musikkanaler

Musikkanalerna uppdateras varannan vecka med noga utvald musik av våra musikdesigners, på så sätt behöver du aldrig tänka på hantering av musiken. Vi har direktsupport på telefon och mail.

Miljön i en restaurang är direkt avgörande för kundens köpbeteende och här spelar musiken en viktig roll. Med rätt musik i restaurangen spenderar konsumenten mer tid och handlar för mer pengar. Försäljningen på genomsnittsnotan kan öka upp till 41% på restauranger som spelar anpassad musik.

Musiken är ett effektivt hjälpmedel för att bygga och förstärka ditt varumärke. Det gäller att tänka efter före: Vilken upplevelse vill du skapa i restaurangen? Vilka associationer vill du ge? Vilka känslor vill du väcka? 

I en svensk undersökning säger 77% av kunder att musik är en mycket viktig faktor för att skapa rätt atmosfär i en försäljningsmiljö. För att möta allt detta tar vi fram din musikaliska identitet.

Enligt EMR UK (2012) Uppger 71% av anställda att de vill kunna lyssna på musik på arbetsplatsen. Vi uppdaterar listorna varannan vecka och därmed får personalen variation och fräsch aktuell musik som kan underlätta deras arbete och göra deras arbetsdag mer intressant och inspirerande. 68% av svenskarna lyssnar på musik när de arbetar och lika många gör det för att öka produktiviteten.

Licensierad musik:

Med licensierad musik kan du spela precis all musik som någonsin blivit släppt, kända låtar, remixer på stora hits i versioner du inte hört förut, det finns inga begränsningar vilket ger stor valfrihet och ökad kvalitet. Det som krävs för dig som driver restaurangen är att du betalar till STIM och SAMI för att spela musik i din restaurang.

Licensfri musik:

Med licensfri musik behövs inte några avtal med STIM eller SAMI för att spela musik. Det ger en kostnadseffektiv lösning. Musiken är låtar som du inte hör på radio eller andra ställen. 

Läs mer på www.musicinbrands.se

 

Logga in för att se erbjudandet från Music in Brands