Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ekonomi

Logga in för att ta del av våra erbjudanden.

ES Kassasystem - Ett kassasystem som täcker alla dina behov

Utmärkande är enkelheten
Det ska vara snabbt och enkelt både att lära sig kassan och att hantera den till vardags. Naturligtvis kan man efter önskemål koppla till allt från bongskrivare till integrerade kortterminaler (både fasta och trådlösa). Bordskarta där man enkelt kan dela upp kvitton och begära fram mat etc. är inga problem heller. Har du flera kassor kan man förstås synka dessa så att meny och bordskarta etc. alltid ser likadan ut på alla kassor.

Integrera 
Allt från bokföringsprogram för att hålla koll på personal och lönsamhet. 
Dessutom kan du via vår egenutvecklade internetsajt dinkassa.se kontrollera och administrera kassorna oavsett var du befinner dig.

Support
Skulle något, mot all förmodan, sluta fungera så har du alltid 
support till hands bara ett telefonsamtal bort - oavsett veckodag 
och tid på dygnet.

Installation
Vi kommer ut till er och installerar på plats. Vi lämnar er inte förrän kassadatorn/datorerna är redo att börja användas.

Vi sköter även anmälan till Skatteverket.

Besök vår kunskapsportal här

Fördelar med leasing för dig som kund
Att använda leasing som finansieringsmodell har flera fördelar för dig och ditt företag. En av leasingens främsta styrkor är att det är en smidig finansieringsform. Normalt behövs det varken kontantinsats eller kompletterande säkerheter mer än objektet och du behåller kreditutrymmet hos banken.

  1. Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt att anskaffa utrustning utan att binda kapital eller använda sina bankmässiga säkerheter. Företaget låser därmed inte upp sitt kreditutrymme. 
  2. Den leasade utrustningen utgör säkerheten för finansieringen och ofta krävs inte några kompletterande säkerheter. 
  3. Låg månadskostnad. På leasingavtal framgår ett restvärde som speglar objektets värde vid avtalstidens slut. Eftersom du inte behöver amortera på restvärdet och därmed inte hela det finansierade beloppet, blir månadskostnaden lägre än vid ett lån eller avbetalning.
  4. Leasingavgiften är skattemässigt avdragsgill, det vill säga den dras som en kostnad. 

Caspeco - Restaurangbranschens ledande system för verksamhetsstyrning

Med kraftfulla verktyg för hantering av lön, personal, tid, schema, bokning, kommunikation, försäljning och analys erhålls en översikt på verksamheten som leder till bättre resultat.

Med lång erfarenhet inom restaurangbranschen och i nära samarbete med våra kunder har vi kunnat utveckla ett program med fokus på det som är viktigt för att uppnå positivt resultat, utan att skala bort funktionaliteten.

Caspeco samarbetar med de flesta stora kassasystemsleverantörer på marknaden och kan därför hämta in försäljning för de olika enheterna direkt från kassasystemet. På så sätt kan du få ett exakt resultat vid dagsavslut - varje dag.

Vi bygger ditt system, importerar personal, bygger kontokopplingar, hämtar försäljning, utbildar i systemet, kör första lönekörningen ihop med kunden, fixar stämpelklockar, laddar ner program etc.

Nordic Finance - Vi finansierar din utrustning

Från idé till finansierat objekt 
Vi är en modern finanspartner som hjälper dig hela vägen till din nya investering - från idé till finansierat objekt. Du kan själv eller med vår hjälp hitta ditt objekt eller din utrustning. Därefter driver vi affären åt dig. Vi för dialogen med inblandade så att leverans, start och dokumentation säkerställs genom hela processen och att du får utlovad service fram till att objektet är på plats hos dig.

Finansierings leasing 
Vi erbjuder leasing som är en form av finansiering som kan användas för alla objekt med ett värde på andrahandsmarknaden. Ofta handlar det om objekt med ett högt andrahandsvärde, som till exempel: storköksutrustning och köksinredning. I praktiken kan nästan alla former av objekt som är lös egendom leasas. Nordic Finance står som formell ägare av objektet och leasar sedan ut det till dig.

Varför leasing 
Att använda leasing som finansieringsmodell har flera fördelar för ditt företag. Eftersom det är Nordic Finance som äger objektet eller utrustningen behöver du inte ta upp objektet som tillgång i din balansräkning. Det gör att ditt företag inte binder det egna kapitalet, vilket innebär att ditt företag behåller likviditet, soliditet och att nyckeltalen inte påverkas. Ägarförhållandet för också med sig att budgeteringen och den finansiella planeringen förenklas.

Leasingens styrkor 
En av leasingens främsta styrkor är att det är en smidig finansieringsform. Normalt behövs det varken kontantinsats eller kompletterande säkerheter mer än objektet. Avtalen är kopplade till bland annat Stibor, Stockholm Interbank Offered Rate, som är den dagliga referensräntan.

Froda - Finansiera din satsning med vårt restauranglån.

Du som har din restaurang ansluten till Menigo Partner har möjlighet att låna pengar till extra bra villkor genom oss på Froda. Vi erbjuder smarta ­företagslån vid både investering och likviditetsbrist.

Ansök och få svar inom 24 timmar

Vi har en enkel, digital ansökan utan pappers­krångel. Du betalar tillbaka genom att ett mindre belopp dras från ditt företagskonto varje vardag.

Rättvis kreditbedömning

Vi tror att senaste bokslutet säger ganska lite om din kreditvärdighet. Vi tror också att du inte har tid att skriva en affärsplan. Därför gör vi kreditbedömning utifrån din kortförsäljning.

Fast pris utan dolda avgifter

Med våra företagslån vet du redan från början hur mycket du ska betala tillbaka. Du slipper betala extra för uppläggning, faktura eller onödiga kringtjänster.