Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Alla våra partners

För våra kunder har vi förhandlat fram ett paket med tjänster, där du kan få förmånliga priser på allt från försäkring till utbildning och mycket mer. Vi kallar det Menigo Partner.

Vi vet att det kan vara en utmaning att driva restaurang. Vi vet att tid för er är dyrbar och att det inte alltid finns tid för annat än core business. Därför tar vi oss tiden att förhandla bra avtal till er. Menigo Partner har samlat ett antal unika erbjudanden, alla med syfte att förenkla din vardag. 

Du betalar enbart en årsavgift på 1548kr vilket innebär 129kr per månad. Hela året faktureras vid ett och samma tillfälle.

Swedbank Pay
Swedbank Pay
Öka dina affärsmöjligheter genom att låta dina kunder betala med kort.
ES Kassa
ES Kassa
Ett kassasystem som täcker alla dina behov och går att integrera med ett marknadsledande beställningssystem för onlineförsäljning.
Panasonic Heating & Cooling Solutions
Panasonic Heating & Cooling Solutions
Med mer än 50 års erfarenhet av försäljning till mer än 120 länder världen över är Panasonic bland de ledande inom värme- och kylindustrin.
Svea
Svea
Att använda leasing som finansieringsmodell har flera fördelar för dig och ditt företag. En av leasingens främsta styrkor är att det är en smidig finansieringsform.
Roupéz
Roupéz
Att göra ett gott första intryck är viktigt, det är vi nog många som tycker. Ibland är det dock inte så lätt att hinna med både design och beställningsjobb av profilkläder när vardagens olika uppgifter hopar sig.
Thoreau
Thoreau
Thoreau kombinerar kranvattnets enkelhet, närhet och miljöfördelar med flaskvattnets rena och goda smak.
Purezza
Purezza
Purezza™ är en helhetslösning för vatten med eller utan kolsyra från Waterlogic. De står för kylare, tapptorn, karaffer, diskbackar och ett serviceavtal.
Samhall
Samhall
Vi är stolta över vårt stora utbud av tjänster och till Menigos kunder erbjuder vi speciellt vår tvättjänst.
Söderberg & Partners
Söderberg & Partners
Vi försäkrar din verksamhet och personal
Music In Brands
Music In Brands
Skräddarsydda musikprofiler för butiker, hotell, restauranger, barer och andra publika ytor. Vi stärker upplevelsen mellan varumärke, produkt och kund.
Umeå Energi
Umeå Energi
Förnybar el och ett gott miljösamvete – till ett förmånligt pris