Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Intresserad av Menigo Partner?

Vad kul! Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

För våra kunder har vi förhandlat fram ett paket med tjänster, där du kan få förmånliga priser på allt från försäkring till utbildning och mycket mer. Vi kallar det Menigo Partner.

Vi vet att det kan vara en utmaning att driva restaurang. Vi vet att tid för er är dyrbar och att det inte alltid finns tid för annat än core business. Därför tar vi oss tiden att förhandla bra avtal till er. Menigo Partner har samlat ett antal unika erbjudanden, alla med syfte att förenkla din vardag.

Årsavgift Menigo Partner:
129 kr/mån 
( Totalt: 1548 sek - Observera att hela beloppet faktureras på en gång)

 

Som Menigo Partnerkund får du hjälp med:

Hållbarhet
Få hjälp att öka hållbarheten på din krog, till exempel genom att erbjuda grön el och smarta lösningar för att minska svinnet och hjälpa dina gäster att göra hållbara menyval.

Bemanning
Vi hjälper till att hitta bra personal, så att du ska kunna ge fenomenal service på din restaurang.

Lönsamhet
Menigo Partner hjälper dig att öka lönsamheten direkt genom att erbjuda bra avtal inom kortinlösen, kassasystem, bokningssystem med mera.

Marknadsföring
Det viktigaste på din krog är såklart dina gäster. Menigo Partner hjälper dig att skapa synlighet och öka trafiken till krogen. Vi har också smarta lösningar som hjälper dig att få nöjdare gäster när de väl sitter vid sitt bord.

Säkerhet
Vi hjälper dig med bland annat larm, brandskydd och försäkringar. Vi har också bra avtal som hjälper dig och din personal.

Jag är redan kund hos Menigo Partner
Jag är intresserad av: