Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Konservera mera!

Ett bra sätt att ta tillvara på råvaror som håller på att bli dåliga, är att pickla dom. Picklade grönsaker som topping eller tillbehör, ger en spännande sötsur kontrast till rätten, och det bästa av allt: nästan allt går att pickla!

Konservera mera!

Det finns flera olika varianter på picklingslag, men den klassiska som alltid fungerar är 1-2-3-lagen som man kan variera hur man vill. Rotfrukter går super att pickla och är perfekt att använda som tillbehör till kött.

Glöm dock inte att de fortfarande måste kokas eller blancheras innan du lägger in dom! Fänkål, den behåller mycket av sin krispighet och fänkålens lakrits-smak gör sig bra till det sötsyrliga. Picklad rödlök är toppen att kombinera med färska örter som garnityr, det både är vackert och ger din rätt den där extra sötsyrliga kicken!

Konservera mera, så ses vi!