Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu! Paketpris på kurser inom köksekonomi och hållbar gastronomi

Vill du färska upp dina kunskaper inom köksekonomi? Eller förkovra dig inom hållbar gastronomi? Under våren kan Menigos kunder ta del av två fina erbjudanden.

2 webbkurser på köpet!

När du bokar "Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering" ingår grundkurs i service och introduktionskurs i livsmedelshygien utan extra kostnad. Pris: 2 880 kr, ex moms
Läs mer och boka

3 för 1 - kurserbjudande

Kursen Hållbar gastronomi inkluderar: Sensorik, smak och praktisk matkemi, Hållbar och medveten matlagning samt Kocken och bonden. Pris: 9990 kr, ex. moms.
Läs mer och boka

Inte Menigokund?

Skicka in din ansökan nu. Tillsammans bildar vi ett team med din verksamhet i fokus.
Bli kund

Restaurangakademien 

Är en gastronomisk mötesplats som erbjuder kundanpassade utbildningar, kunskap och event för hotell- och restaurangbranschen samt för gastronomiskt intresserade inom mat och dryck. Verksamheten grundades 1985 av kockarna Björn Halling, Örjan Klein, Frank Hollingworth och Åke Håkansson som ville skapa en gastronomisk mötesplats för branschen. Menigo har varit delaktiga i Restaurangakademien sedan starten och är sedan april 2019 ett helägt dotterbolag till Menigo.