Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Svenska brytbröd från Findus - gott och praktiskt

Findus brytbröd har ett praktiskt brytmönster som gör det väldigt enkelt att snabbt servera till många. Det är mjuka saftiga bröd som passar perfekt till soppa, gryta likväl som till mellanmål eller mättande fika.

Findus brytbröd bakas sedan många år tillbaka i Loftahammar. Bröden bakas i en form som ger minimalt med luft i förpackningen för att minimera platsen i frysen. De har ett praktiskt brytmönster som gör det väldigt enkelt att snabbt servera till många. Det är mjuka saftiga bröd som passar perfekt till soppa, gryta, som stående val på lunchens brödbord likväl som till mellanmål eller mättande fika.

Alla brytbröd från Findus är märkta med ”Från Sverige”. Märkningen garanterar att de är tillverkade i Sverige och att ingredienserna har svenskt ursprung enligt Från Sveriges regelverk. Vi har infört märkning för att möta ert och matgästens intresse för det lokala och göra det enkelt att välja och bjuda på bröd som är bakat i Sverige.

Svenskt Brytbröd med fiber, MENIGO 711236 (5,92 kg, ca 160 bitar à 37 g)
Brödet är lika smidigt och praktiskt som det är gott. Bakat på vetemjöl med betfiber. Det luftiga och saftiga brödet har vi sedan format i praktiskt brytmönster.

Ekologiskt Brytbröd, MENIGO 410145 (5,92 kg, ca 160 bitar à 37 g)
Brytbröd med fiber även som ekologiskt! Saftigare och godare än någonsin och passar utmärkt till såväl soppor, som chili eller bara frukostbröd med pålägg.

Brytbröd med majs, MENIGO 754526 (5,92 kg, ca 160 bitar à 37 g)
Majsen ger ett extra saftigt brytbröd med en härligt gyllengul färg.

SVENSKT BRYTBRÖD MED FIBER
EKOLOGISKT BRYTBRÖD
BRYTBRÖD MED MAJS

Köp Findus produkter