Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lättlagad och läcker kyckling från Kronfågel!

Upptäck Kronfågels produkter för snabb och enkel tillagning i köket. I vårt breda sortiment hittar du bland annat kyckling­innerfilé, kycklinggrytbitar, kycklingköttbullar, kycklingfärs och kycklinggrillkorv. Allt från svenska gårdar.

Med hjälp av våra egna kockar utvecklar vi hela tiden nya smaker och produkter som underlättar
i köket, allt baserat på vår omsorgsfullt uppfödda kyckling som råvara. Kyckling passar bra i alla typer av måltider. Den kan vara exklusiv eller enklare, beroende på vilken kyckling eller vilka detaljer du väljer. Men det är alltid gott, magert och rikt på protein. 

Våra produkter riktar sig till matlagare och kockar som uppskattar enkelhet och snabbhet, utan att ge avkall på smak och kvalitet. Med vår kyckling som bas skapar du enkelt dina egna goda rätter, för gäster inom alla matkulturer.

Att bjuda på kyckling är så mycket mer än bara god och hälsosam mat, det är även ett hållbart val för restauranger och kök. Kyckling är det moderna, hälsosamma och klimatsmarta proteinet. Nästan allt gott du vill laga kan du laga med kyckling. Och visste du att kyckling faktiskt är 10 gånger bättre för klimatet än vad nötköttet är? Så ett enkelt proteinbyte är egentligen allt som krävs för laga något enkelt och gott – både för magen och miljön.

Läs mer på kronfagel.se/foodservice

Köp produkterna här: