Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gudruns gröna alternativ växer

För att tillgodose kundernas efterfrågan på växtbaserade proteinprodukter har Gudruns kompletterat sin produktportfölj med en serie vegetariska- och veganska produkter tillverkade av enbart svenska råvaror.

Vegofärs

Först ut är Gudruns vegofärs gjord på svensk ärta och svensk rapsolja. Vegofärsen är helt fri från laktos och gluten samt att den inte innehåller några E-nummer.

Gudruns vegofärs lanserades i februari och har gjort stor succé! Färsen ter sig som en helt vanlig animalisk färs och går att binda med mjöl, grönsaker eller bönor. Den passar i allt ifrån soppa, gryta, färssås till wraps, burgare och biffar.

Tillverkad av svensk råvara

Svensk råvara är grunden i hela vår affär som drivs av passion för svenskt jordbruk och svenskt kvalitetskött.

När vi nu har breddat vårt sortiment med växtbaserat protein är det utifrån principen att aldrig kompromissa med svensk råvara, kvalitet och hållbarhet i alla led.

Vår vision är att kunna erbjuda ett komplement till de som inte äter animaliskt protein utan att behöva gå till en annan leverantör eller tumma på kvalitén.

Vegokebab - vår nya stolthet

Nu under hösten utökar vi med stolthet en till vegoartikel i form av vegokebab. Även den kommer att vara vegansk baserad på svensk gulärta och svensk rapsolja. Vegokebaben är lösfryst i flarn och passar alla då den är fri från allergener och animalier.

Vi hoppas och tror att den kommer vara ett komplement till vårt idag populära kebabskav och nötskav.

Köp produkterna här:

Från hage till mage
Gudruns är ett helsvenskt företag
>>> Läs mer här

Nibble gårdgris - en del av Gudruns
>>> Läs mer här