Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gör julen godare och hållbarare

Snart är det dags att duka upp Julbordets läckra traditioner igen. Precis som du känner dina gäster ett ökat ansvar för miljö och djuromsorg och med det kommer också nya krav, även på gamla goda traditioner.

Det är skillnad på cheddar och cheddar.

God djuromsorg och ett hållbart tänkande är det viktigaste för oss på Arla, och vi vet att du och dina gäster känner likadant. Ost som är gjord på mjölk från kor som mår bra, smakar också bra. Därför har vi från och med i år uppgraderat vårt kvalitetsprogram för att säkra att alla djur, på alla Arlagårdar mår bra året om.

Vi kallar det för ”Det nya kolivet” och det går bland annat ut på att korna får längre tid i gröngräset med extra långt sommarbete, får ströva fritt i ladan och själva välja när de vill äta, mjölkas eller få skön massage, och att de har mjuka, torra bäddar att ligga på när de vilar. Ett hållbart koliv borgar för att du och dina kunder känner er trygga med att Arlas produkter kommer från kor som har det bra. Nu är det faktiskt ännu större skillnad på mjölk och mjölk.

Köp Arla produkter

Julen som take away

Under året har många hållit uppe sin försäljning med förberedda matkassar och take away. Kan du erbjuda avlastning i julfixet eller en familjecatering till släktens julmiddag? Ett sätt är att sälja delar av julbordet som take away. Kanske sillbuffén, det småvarma eller avslutningen med desserter och ostbricka?