Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gröna nyheter från Bong Touch of Taste

Bong Touch of Taste tre nya smakrika fonder är helt veganska och passar perfekt som smaksättare i både såser, grytor, marinader och soppor.

Tre veganska fonder

Bong Touch of Taste’s tre nya fonder har smakerna Umami, Brynt Lök och Svamp. Genom att fråga kockar och kostchefer vad de saknade i sortimentet och samtidigt titta på aktuella trender föddes idéerna till de nya smakerna, berättar brand manager Johan Rimmenstedt på GB Foods.

– Efterfrågan på veganska produkter ökar hela tiden. Vi tycker att skiftet mot en mer växtbaserad kost inte bara ska gälla maten som finns mitt på tallriken utan även smaksättare.

Vegan Köfte 

Ingredienser för 10 portioner

1 kg formbar veganfärs (gärna gjord av ärtprotein)
2 st rivna lökar
1 dl hackad persilja
10 ml mald kummin eller mortlade kumminfrö (inte spiskummin)
10 ml chilipulver
30 ml Touch of Taste Umamifond
30 ml olja att pensla biffarna med vid tillagning

Gör så här

Blanda färsen med den rivna löken, persiljan, fond och kryddorna. Forma till 10 st biffar.

Tillaga på stekhäll eller grill. Stek eller grilla ca 3 minuter på varje sida.

Pensla biffarna med olja under tillagningen.

Servera med valfria tillbehör.

Köp veganska fonder från Touch of Taste

Hitta mer inspiration och recept på GB Foodservice hemsida! 

Hemsida:
thegbfoodservice.se/inspiration

Instagram:
@gb_foodservice