Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

En godare och hållbarare jul!

Snart är det dags att duka upp Julbordets läckra traditioner igen. Precis som du känner dina kunder ett ökat ansvar för miljö och djuromsorg och med det kommer också nya krav, även på gamla goda traditioner.

Det är skillnad på cheddar och cheddar

God djuromsorg och ett hållbart tänkande är det viktigaste för oss på Arla, och vi vet att du och dina kunder känner likadant. Ost som är gjord på mjölk från kor som mår bra, smakar också bra. Därför har vi från och med i år uppgraderat vårt kvalitetsprogram för att säkra att alla djur, på alla Arlagårdar mår bra året om.

Vi kallar det för ”Det nya kolivet” och det går bland annat ut på att korna får längre tid i gröngräset med extra långt sommarbete, får ströva fritt i ladan och själva välja när de vill äta, mjölkas eller få skön massage, och att de har mjuka, torra bäddar att ligga på när de vilar. Ett hållbart koliv borgar för att du och dina kunder känner er trygga med att Arlas produkter kommer från kor som har det bra. Nu är det faktiskt ännu större skillnad på mjölk och mjölk.

Köp Arla ostar till ditt julbord

Ostkrämen lyfter allt

Med en bra ostkräm är det så enkelt att höja smaken på både gröna rätter, tilltugg och en amuse-bouche att det nästan känns som fusk. Med smak av Falbygdens® Whisky Cheddar får du lite extra sting.

Trots att denna kräm är löjligt lätt att göra har den serverats på Nobelmiddagen. Då använde man Svecia istället för Cheddar. Se till att inte göra mer än en liter åt gången för att undvika att den spricker.

- 400 g Falbygdens® Whisky Cheddar, riven
- 2 dl Arla® vispgrädde
- 2 ägg
- 4 dl neutral rapsolja
- salt
- champagnevinäger