Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Länge leve måltiden

Flexibla utbildningar och tydliga arbetsvillkor kan locka en ny generation till hotell- och restaurangbranschen. Genom att erbjuda en inspirerande arbetsplats och förutsättningar för att ha roligt på jobbet ökar chanserna att nå långsiktig framgång.

  

At your Service
At your Service
Sarah Lindstrand Mboge är vinnare av Årets Stellaservis 2021. Utveckling, ansvar och att ha roligt på jobbet, är tre viktiga ingredienser när det kommer till servitrisyrket.
Var är personalen?
Var är personalen?
Branschexperter diskuterar lösningar på personalbristen efter utmanande år. Kan fler utbildningar och tydliga arbetsvillkor locka en ny generation till hotell- och restaurangbranschen?
En fena på japanskt
En fena på japanskt
Krögaren och sushikocken Joakim Lundblad sätter menyn och lagar japansk mat inspirerad av svenska råvaror. Dessutom guidar han oss mot det perfekta sushiriset.
Dags att laga Asiatiskt!
Dags att laga Asiatiskt!
Laga alla Joakim Lundblads måltider i ditt kök med våra leverantörers fantastiska råvaror . Ta dig till recepten här!
Fat Cat – ett analogt brasserie
Fat Cat – ett analogt brasserie
Stockholm har fått ett digitalt kulturhus – Space – och världens största gamingcenter. I gatuplan ligger det nyöppnade brasseriet Fat Cat, men här är digitaliseringen långt borta.
Restaurangelever: Man måste våga ta plats
Restaurangelever: Man måste våga ta plats
Vilka förväntningar har nästa generation kockar och servitriser på branschen? Vi har frågat två restaurangelever från Dackeskolan om utbildning och framtidsdrömmar.
Framtiden är grön(saker)
Framtiden är grön(saker)
Utan att överdriva så står vi inför en av tidernas största utmaningar och vi alla har ett ansvar att dra vårt strå till stacken när det kommer till att bromsa den globala uppvärmningen.
Space & Menigo
Space & Menigo
Kulturcentret Space – Stockholms nya mötesplats för den unga digitala generationen.