Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LÄNGE LEVE MÅLTIDEN

Vi tar upp Jakten på nya måltidsupplevelser. Vi trendspanar från jordens alla hörn för att hänga med i vad som händer när världen öppnar upp igen.


Private och Dark Kitchen, Pop-Up och helnischade restauranger står på menyn när Arvid Axland leder samtalet med gästerna Nina Wahgren-Gill - Head of Commercial, Menigo, Albin Edberg - Kock och kreatör, Anna Norström - Journalist och matskribent för bl.a. SVD och White Guide samt Moa Klingsell - Restaurangchef och delägare, Restaurang Asplund, över en måltid.

Våra trendspanare från tre kontinenter rapporterar om det senaste inom matvärlden. Från Los Angeles, Hong Kong och Lyon berättar Katie, Karolina och Katarina om gastronomiskt vegetariskt kök, endast en rätt på menyn och touchless menu.

Till samtalet serverade Restaurang Aplunds kantarellpizza, green taco och drinkar i kanna levererat och uppdukat i samarbete med Aviko, Danish Crown, Kronfågel, OATLY, T.Boer & zn, Unilever, Upfield, Diageo och Patina.

Länge leve måltiden är en samtalsserie som behandlar måltidens goda kraft. Vi diskuterar trender i köket, på restaurangen och allt annat som berör måltiden - i tider när gemenskap, trygghet och glädje är viktigare än någonsin.