Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Toppa Menyn i vinter!

Nya rätter, mer variation, nöjdare kunder.

Toppa menyn i vinter med Fjällkonceptet, ett samarbete mellan Menigo och Arla.

Fjällgästerna efterfrågar en variation på menyn som inte finns i dagsläget. Menigo har i ett samarbete med Arla gjort en undersökning på utvalda fjällrestauranger och kom fram till att det finns ett behov av ett modernt och fräscht lunch/middagsalternativ som erbjuder ett bra energi- och näringsinnehåll. Gästen vill äta mer vegetariskt och känna att de får valuta för pengarna. 

I Fjällkonceptet har vi samlat recept som ger dig möjlighet att välja nivå utifrån råvarukostnad, tidsåtgång och ambition. Vi har låtit våra köksmästare, Nils Masser Menigo och Lotta Bäckman Arla, ta fram 7 olika rätter som underlättar för din planering inför kommande fjällsäsong. Låt dig inspireras!