Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYHET! Wasa lanserar nya gluten- och laktosfria knäckebröd

Den glutenfria trenden fortsätter att växa och allt fler svenskar efterfrågar glutenfria livsmedel. Därför lanserar Wasa nu två nya Gluten- & laktosfria knäckebröd i smakerna Naturell och Sesam & havssalt.

Den glutenfria trenden fortsätter att växa och allt fler svenskar efterfrågar glutenfria livsmedel. Kunderna som letar efter glutenfria knäckebröd har höga krav på smakupplevelsen och kvalitén och förväntar sig ha samma utbud mot ett sortiment med gluten. Kunderna vill också att brödet inte ska gå sönder och ska vara lätt att ha med sig. Wasa är därför stolta att lansera nya Gluten- & laktosfria knäckebröd i smakerna Naturell och Sesam & havssalt. De kommer i smarta återförslutningsbara konsumentförpackningar och portionsförpackningar för att behålla brödets goda smak och krispighet. Självklart har vi också gjort förpackningarna tryggare och säkrare för glutenintoleranta.

I knäckebrödsbageriet har Wasa bakat knäckebröd i nästan 100 år och vi tycker att alla förtjänar ett gott knäckebröd.

- Vi ser en stor efterfrågan på ett glutenfritt sortiment med lika god smak och textur som vårt övriga sortiment. När vi bakade Gluten- & laktosfritt har vi haft stor nytta av vår långa erfarenhet och expertis inom knäckebröd för att ta fram två produkter med samma höga kvalitet som resten av vårt knäckebrödssortiment, säger Fredrik Barkman, nordisk marknadschef på Wasa.

WASA GLUTEN- & LAKTOSFRI naturell är ett gyllenbakat knäckebröd med en härlig krispighet med den milda smaken från Wasa.

WASA GLUTEN- & LAKTOFRI sesam & havssalt är ett gyllenbakat knäckebröd med en härlig krispighet toppat med rostade sesamfrön och en hint av havssalt för en härlig smak.

Om Barilla

Barilla grundades för 140 år sedan i Parma när Pietro Barilla öppnade en liten butik med egen tillverkning av bröd och pasta. Barilla är idag en av de ledande italienska livsmedelsgrupperna: ledare för pasta i världen, pastasåser i kontinentala Europa, bageriprodukter i Italien, och knäckebröd i Skandinavien. Barilla-gruppen äger 28 produktionsanläggningar (14 i Italien och 14 utomlands) och exporterar till mer än 100 länder. Varje år tillverkas i anläggningarna ungefär 1.700.000 ton livsmedelsprodukter som konsumeras över hela världen, under följande varumärken: Barilla, Mulino Bianco, Harrys, Pavesi, Wasa, Filiz, Yemina e Vesta, Misko, Voiello, Academia Barilla.

När den första butiken öppnade 1877, fokuserade Pietro Barilla på att göra bra mat. Idag har detta utvecklats till ett unikt sätt att göra affärer för Barilla Group: "Bra för dig, Bra för planeten, Bra för samhället".

"Bra för dig" betyder att vi ständigt förbättra våra produkter som motiverar människor att anta en hälsosam livsstil och förbättra tillgången mat och social integration. "Bra för planeten" innebär att vi främjar hållbar produktförsörjning och minska mängden koldioxid och vattenförbrukning som vi använder under produktionen. ”Bra för samhället” är vår vision om att utbilda nya generationer om en hälsosam livsstil, balanserad kost och ett ansvarsfullt konsumtionsmönster.

För mer information, besök: www.barillagroup.com & www.wasafoodservice.se 

Wasa glutenfritt knäckebröd
Wasa glutenfritt knäckebröd