Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sommarmat från Feldt´s

Ingen sommar utan fisk och skaldjur! En favorit hos många är fish & chips och Feldt´s bjuder på ett enkelt men ack så gott recept på remoulad till denna sommarrätt.

Även om det på senare år har smugit sig in en och annan högrevsburgare på de flesta sommarmenyer så är nog många överens om att fisk och skaldjur är det man helst vill äta på sommaren. Fisksoppa, räkmacka, moules frites och torskrygg står sannolikt högt i kurs på uteserveringarna även i sommar.

En annan klassiker från havet är fish & chips. Denna engelska nationalrätt har med åren blivit till en tidlös sommarfavorit som serveras på våra svenska uteserveringar från Smygehuk till Treriksröset. Hemligheten bakom rättens popularitet är troligtvis enkelheten. Friterad vit fisk med pommes och kall sås är lätt att tillaga, är snabbt klart och smakar alltid lika gott. Rätten är dessutom lätt att paketera som take away.

Oavsett om du valt att skriva in fisksoppa, moules frites eller räkmacka på din sommarmeny så hittar du råvarorna från havet hos Feldt’s. Denna sommar vill vi särskilt rekommendera vår tempurainbakade Alaska pollockfilé som är speciellt framtagen för fish & chips.

Trevlig sommar önskar vi på Feldt’s!

Remoulad

Remoulad till Fish & Chips

Till ca 4 p:

2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
0,5 dl bostongurka
1 tsk dijonsenap
Salt & peppar
Ca 1 tsk gurkmeja
Ca 2 msk pressad citron

Gör så här:
Blanda alla ingredienser och ställ såsen i kylen.

Vår produkt
Hållbara val
Alaska pollockfilé tempurainbakad MSC 80-100g
Djupfryst
FRP 1x5 kg

OM FELDT´S

På västkusten, bara några meter från havet med en fantastisk utsikt över det gamla fiskesamhället Smögen, ligger Feldt’s Fisk & Skaldjur.

Feldt’s startades 1991 av Lennart Feldt. Idag ägs och drivs företaget fortfarande inom familjen, nu med sonen Martin Feldt som vd.

Feldt’s är en av de ledande fisk- och skaldjursleverantörerna i Sverige. Sortimentet omfattar: opanerade, panerade och förstekta produkter från havet.

Feldt’s kan dessutom presentera marknadens kanske största sortiment av: lakeprodukter samt rökta och gravade produkter från eget rökeri.

Kort sagt, Feldt’s har allt från havet... och lite till.