Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Snart 100 år med hjärta för det växtbaserade köket

Tage Lindblom har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för växtbaserad matlagning. Vårt fokus är att tänka på dig som arbetar inom Foodservice. Det kan vara att lansera efterfrågade råvaror, men även att lösa ett problem genom produktutveckling.

Vi finns i alla kök

Vi är stolta över att våra produkter serveras i alla typer av kök, från förskolan till finkrogen och allt däremellan. Även om vi funnits i snart 100 år så är vi snabba med att förse den svenska Foodservicemarknaden med lösningar och kvalitetsprodukter.

Bonduelle

Bonduelle är ett familjeägt företag som grundades 1853. Företaget står för grönsaker av hög kvalitet, hälsa och omtanke och respekt för jorden och den miljö som ger oss dessa grönsaker. Detta värnar de om genom sitt omfattande och uppmärksammade CSR-arbete.

La nature, notre futur (naturen, vår framtid)

Att föda en växande population med hänsyn tagen till naturen är det en omöjlig ekvation?  
Inte om du frågar Bonduelle.

För fem år sedan bestämde man sig för att göra mer. Att inte nöja sig med att certifiera en viss del av majsskörden ekologiskt, utan att gå ett steg längre och också ställa högre krav på konventionell majs. 

Målet var att få fram en majs som kom så nära en ekologiskt certifierad produkt som möjligt, och samtidigt säkra bättre och större skördar för framtiden.

Resultatet? - Ännu bättre majs i burk och Easy Bag

Resultatet är en ännu bättre majs i Easy Bag och på burk, där Bonduelle säkerställt att det inte finns några spår av bekämpningsmedel*.

Större skördar och samma supersöta smak, utan tillsatt socker, konserveringsmedel och GMO. 

Naturligtvis med den fina kvalitet som Bonduelle Foodservice gjort sig kända för.

* Under kvantifieringsgränsen (<0,01 ppm) för mer än 500 analyserade molekyler.

Korta transporter – mindre utsläpp

Bonduelles kvalitetsmajs kommer från Europa vilket innebär korta transporter och mindre belastning på vår miljö.

Köp Bonduelle och Tage Lindblom produkter

Recept på Majssalsa

Tage Lindbloms recept på rostad majssalsa är ett perfekt kryddigt tillbehör till burgare, lax eller annan huvudrätt. Eller varför inte som del på salladsbuffén? Receptet är framtaget i samarbete med kocken David Enmark, som driver krogen David at Home på ön Tranholmen utanför Stockholm.

Ingredienser för en stor sats! - För 10 personer behöver du:

2.5 kg Majs Gourmet EKO EB (Menigo artnr: 110274)
4 msk hackad vitlök (Menigo artnr: 110089)
1 dl olivolja
4 msk pressad chili (Menigo artnr: 206890)
200 g soltorkade tomater I olja (Menigo artnr: 62010)
Eventuellt lite smör

Gör såhär:

Blanda alla ingredienser och strö ut på en plåt.

Rosta majsblandningen I ugn på 225 grader under cirka 20-30 minuter. Majsen ska bli mörk men inte bränd. Rör om då och då.

Servera som tillbehör till burgare, lax eller annan huvudrätt.