Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Servera en rättvis, grön och skön nyhet

Gevalia Organic Fairtrade är ett mörkrostat kaffe, fullpackat med smak. Fylligt, med lång eftersmak och inslag av söt honung.

Servera Gevalia Organic Fairtrade – Gott i dubbel bemärkelse

Vi börjar med smaken

Gevalia Organic Fairtrade är ett mörkrostat kaffe, fullpackat med smak. Fylligt, med lång eftersmak och inslag av söt honung. Perfekt som det här, och idealiskt för alla de som gärna njuter sitt kaffe med lite mjölk. En smakupplevelse i sann Gevalia-tradition.

Vi tar ansvar, tänker framtid och borgar för omsorg

Förutom att vi säkerställt den goda smakupplevelsen så har detta kaffe dessutom goda fördelar i form av god miljöomsorg, goda arbetsvillkor och goda framtidsförutsättningar.

Gevalia Professional Organic Fairtrade är dubbelcertifierat

Den EU-ekologiska märkningen garanterar att kaffet har odlats utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Och Fairtrade-certifieringen betyder handel på bättre villkor, och möjligheter för producenter i länder med utbredd fattigdom att investera i verksamhet och lokalsamhälle för en mer hållbar framtid. Gevalia Professional Organic Fairtrade bjuder på hög och jämnt kvalitet, uppskattade smakupplevelser – och ett gott resultat för både odlaren, dig och dina gäster.

Gevalia kaffe