Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Säsong året runt med Magnihills produkter

Just nu har Magnihill kampanj på ekologiska bär och frukter. Boosta din kropp med vitaminer, mineraler och antioxidanter – se våra enkla och goda recept på nyttiga smoothies anpassade för restaurang & cafémarknaden.

Att frukt och grönt är bra för kroppen är någonting de flesta känner till och när det kommer till frysta bär, frukter och grönsaker finns det många fördelar med fryst.

Två av de mest självklara fördelarna med att handla fryst, är att man kan ta del av de goda grönsakerna, bären och frukterna året om, även när det inte är säsong.

En annan fördel med djupfryst är att man minskar på matsvinnet, ta bara ut exakt den mängd du behöver från frysen.

Det ska vara enkelt och smidigt att laga god och näringsrik mat. Med Magnihills produkter slipper du att skala och hacka – och får mer tid över till annat!

Recept på nyttig ekologisk smoothie

Boosta din kropp med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Servera en smoothie till frukost, som eftermiddagsfika eller som en aptitretare före maten?

Smoothie Bärmix med mango

- 500 g Magnihill Bärmix med mango
- 1 ekologisk banan (kan uteslutas)
- 2 dl ekologisk äpplejuice/must
- 2 dl vatten

Mixa alla ingredienser till en slät smoothie och använd gärna bären när de är frysta.

Receptet är anpassat till en mixer med 1,5 liters kanna.

Hallonsorbet eller smoothie på endast två ingredienser

Här kommer ett recept på en nyttig och smakrik smoothie/sorbet med endast två ingredienser. Använd Magnihills ekologiska Hallonpuré KRAV som är värmebehandlad för att snabbt och lätt göra sorbet utan att behöva värma upp hallonen.

Till 6-8 personer behöver du: 

60 st toppar av Magnihill Hallonpuré lösfryst EKO/KRAV art.nr: 408963 (värmebehandlad, behöver ej kokas)

4 st ekologiska frysta bananer, gärna bananslantar

Mixa puré och bananslantar slätt (låt purén och bananslantarna tina något innan) Om du mixar direkt när allt är fryst tillsätt lite vatten.

Nu har du en perfekt bas för en smoothie. Häll upp i ett glas för direkt servering eller ställ i frysen ca 30 min. så får ni en god och nyttig hallonsorbet.

Toppa gärna hallonsorbet med hallon och kokos.

Handla Magnihill Bärmix med mango och Hallonpuré

Köp Magnihills frysta frukter till alla dina smoothies

Ett svenskt familjeföretag

Magnihill är ett svenskt familjeföretag som ligger i nordvästra Skåne, grundat 1957. Under årens lopp har Magnihill förvandlats från ett traditionellt jordbruk till en specialist på förädlade frysta grönsaker, frukter och bär.

De har nära och långsiktiga samarbeten med odlare och leverantörer, i Sverige och utomlands. De importerar bär, frukt och grönsaker där råvaran växer som allra bäst och från de områden som har en hög kvalitet.