Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rama Professional gör maten krämigt god

Oavsett om dina gäster äter allt, är vego, laktosintoleranta eller vill äta mer grönt, har vi produkten som funkar i både kall och varm matlagning och de kommer inte sakna vare sig utbud eller smak.

Ramas gräddalternativ använder du där du använder vanlig grädde – både i kall som varm matlagning. Det som gör Rama unikt är att det ger 50% mer volym än vanlig mejerigrädde. Att det dessutom har god autentisk gräddsmak och ger ett pålitligt professionellt resultat gång på gång, gör det till en säker resurs i köket.

Lång hållbarhet och klimatsmart

Vill du på ett enkelt sätt bli mer hållbar i din verksamhet är Rama Professional ett smart val – Rama gräddalternativ har nämligen 45% mindre klimatpåverkan än vanlig mejerigrädde* och har dessutom extra lång hållbarhet som kan hjälpa dig minska svinnet. I Ramas sortiment hittar du ett komplett sortiment av mejerialternativ i form av Rama Visp, Rama Fraiche och Rama Mat. Givetvis finns de även laktosfria så att fler gäster kan njuta av maten.

*Baserat på livscykelanalys utförd av Quantis 2018, för mer information besök violifeprofessional.se/hallbarhet.

Krämigt gott i både kalla och varma rätter

I och med att Ramas gräddalternativ är syrastabilt håller det sig luftigt i alla kylda maträtter och blir aldrig för lös, för hård, skär sig eller rinner. Byt ut det mot din vanliga mejerigrädde i allt från cheesecake och semlor, till smörkola och chokladpudding. Naturligtvis går det lika bra att använda Ramas produkter i varm mat! Supergott i allt från klassisk korvstroganoff och pannkakor till gratänger, stuvningar, krämiga pastasåser, soppor och härliga såser.

Visste du att Rama Professional

- Ger 50% mer volym än mejerigrädde
- Har lång hållbarhet
- Är syrastabila
- Har 45% mindre klimatpåverkan än vanlig mejerigrädde

Flora Professional Plant Visp 31 %

- Används på samma sätt som konventionella mejeriprodukter
- 100% växtbaserad
- Utan allergener att deklarera: Passar laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker, glutenintoleranta, sojaallergiker
- Kan med fördel vispas
- Används både i kall och varm matlagning
- Gott på riktigt!

Rätter alla kan beställa

Med Flora Plants växtbaserade grädde kan du behålla dina rätter (och gäster!), utan att behöva justera menyn för mycket. Hur? Väldigt enkelt - byt bara ut den vanliga grädden mot Flora Plant i recepten.

Gott och pålitligt

Framförallt är smak och konsistens viktigt för att du, och dina gäster, ska vara nöjd med att byta ut produkter i matlagningen. Flora Plant är pålitlig och skär sig inte vid hög värme på grund av att den är värme- och syrestabil och binder väl tack vare sitt stärkelseinnehåll. Flora Plant kan med fördel vispas och håller sig luftig i fyra timmar. Prova själv!

Köp Rama och Flora produkter

Pannkaksladan

Se hur populära Pannkaksladan i Höganäs använder sig av Ramas produkter i sin verksamhet!