Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Minska svinnet lika enkelt som 1-2-3!

Matsvinn kostar – både för dig och miljön. Att välja smarta produkter är ett steg i hållbar riktning, och där är Philadelphia ett gott alternativ.

För dig som lagar och serverar mat professionellt är hållbarhetstänk och svinn-minimering ingen nyhet. Det som gör ämnet aktuellare än någonsin är världens och dina gästers ökade medvetenhet om dess betydelse – och alla nya möjligheter att minska svinnet på ännu effektivare och godare sätt.

Möjligheternas råvara

Philadelphia är lite av en universal-ingrediens. Det är hållbart i sig. Ju färre produkter du behöver lagerhålla desto mindre risk för svinn. Vad gäller hållbarhetstid slår Philadelphia dessutom många av de ingredienser den kan ersätta, både före och efter användning.

Ett gott exempel på vad det här kan innebära i ett proffskök är rätterna i bildserien ovanför:

Steg 1: En sallad på grönkål och broccoli med en smakrik ost-citron-senaps-sås.

Steg 2: Salladen som inte gick åt blir en mångsidig spread som passar till kött, fisk och kyckling eller som dip till tortillachips.

Steg 3: Spreaden som inte gick åt blir en mustig och samtidigt grön och fräsch soppa. Perfekt som en liten förrätt eller sopplunch. Recepten hittar du i senaste numret av inspirationsmagasinet Njut.

Vem vill inte bli mer maträtt?

För fler och fler matproffs ligger hållbarhet lika naturligt i tanken som kockkniven i handen. Och fler och fler upptäcker dessutom alla de fördelar som Philadelphia bidrar med i kallt och varmt, sött och salt.

Philadelphia kallar det maträtt, och fler tips för en hållbar höst, vinter och jul hittar du i senaste numret av inspirationsmagasinet Njut.
Handla här
Färskost Naturell 21,5%
4x1,65 kgArt. nr. 712576
Bli kund
Färskost naturell Laktosfri
Ute nu: Philadelphias inspirationsmagasin Njut nummer 3 2019 för dig i matbranschen fylld med recept, tips mm.
Klicka här för att läsa >