Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philadelphia - En god vän i köket

Philadelphia är en proffsfavorit – och en schysst ingrediens som förhöjer upplevelsen för dina gäster. I inspirationsmagasinet NJUT får du tipsen och recepten som hjälper dig sätta Philadelphia i arbete för ny energi i ditt kök.

ANVÄND PHILADEPHIA I MATEN FÖR DEN KRÄMIGT GODA SMAKEN

Philadelphia har en unik, fin och generös smak. Krämig och frisk med lite sälta. Philadelphia passar lika bra till sött och salt, varmt och kallt – till dygnets alla måltider. Bara fantasin sätter gränserna!

GRÖNA, SKÖNA NYSTARTS-TIPS FÖR FRUKOST, PAUS OCH LUNCH

I senaste numret av NJUT hittar du recept och tips för dygnets alla måltider:

FÅNGA DAGEN REDAN TILL FRUKOST

Fräscha, nya och överraskande frukostalternativ som exempelvis Over Night Oats med färska bär (1).

PHILADELPHIA-VITT ÄR DET NYA GRÖNA

Vegetariska och samtidigt proteinrika och krämiga huvudrätter som t ex Quinoa- och broccolisallad med miso-Philadelphia (2), och Soft tortilla med Philadelphia och Oumph (3).

SKÅL FÖR GODA IDÉER OCH NY ENERGI

Goda energikickar till konferenspausen som Citrussallad med Philadelphia och nötter (4) och Smoothie-shots med avokado & rödbeta.

VI KALLAR DET MATRÄTT

I dag måste det vi och du erbjuder gästerna uppfylla fler krav än någonsin. Både för gästernas upplevelse – och för framtiden. Vi jobbar ständigt med att ta fram produkter och inspiration som gör gott i dubbel bemärkelse, och vi kallar det Maträtt.
Philadelphias mångsidighet gör bland annat att en lång rad andra råvaror kan ersättas – och det ökar möjligheterna att minska matsvinnet.

EN MÅNGSIDIG RÅVARA – FÖRHÖJ DINA RECEPT MED PHILADELPHIA

• Krämighet i kalla och varma såser
• Smidighet i pajdeg
• Delikat resultat i desserter
• Goda dipper & dressingar
• Saftig mat- & Vetebröd

Ute nu:

Philadelphias inspirationsmagasin Njut nummer 3, 2019 för dig i matbranschen fylld med recept, tips mm.