Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYHET! Nu lanserar Lipton en svalkande nyhet

Lipton lanserar ett läskande och osötat iste i två smaker för dig som jobbar på restaurang, hotell eller café. Perfekt att släcka törsten med under varma sommardagar, att servera till den klassiska fikan eller matcha middagen med.

Iste - dryckestrenden

Färskbryggt iste är helt rätt i tiden, det är enkelt att brygga och en ren vinst för din restaurang, hotell eller ditt café. Häng med på dryckestrenden och erbjud dina kunder en färskbryggd törstsläckare!

Det trendiga istet!

Det är läskande, det är svalkande, det är sockerfritt, alkoholfritt och det är populärt. Iste är defi nitivt en trend och det dina kunder just nu vill ha i glaset. Det är inte bara fräscht, det är också mer hälsosamt än läsk vilket gör iste till ett enkelt val för många. Variera den färskbryggda drycken med härliga recept som ett riktigt gott alternativ till lunchen, före lunchen eller efter.

Vinn på iste!

Iste är både efterfrågat och har mycket höga marginaler. Det uppskattade priset för vad konsumenten är beredd att betala ligger på minst 30 kr, men det kan självklart variera. Oavsett vilket, är Liptons färskbryggda iste en dryck som ger extra klirr i kassan och som dessutom ger dig frihet att anpassa och förändra dina recept efter kundernas önskemål.  

Liptons iste kommer i två smaker, svart och peach. Servera med is, färska frukter och sätt din egen prägel på den läskande drycken.

Lipton iste - persika & svart te

Lipton Iste