Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYHET! Nu kan du göra veganska fröburgare på några minuter!

Nu har vi en ekologisk, vegansk och glutenfri frömix i sortimentet. Blanda, forma, stek och ha fröburgare klara på några minuter. Se filmen som visar hur enkelt det är.

Produkterna i klippet

Om fröburgaren

En glutenfri mix av ekologiska gryner, fröer och knapriga pumpakärnor. Smaksatt med persilja, mejram och svartpeppar. Blanda med hett vatten och olja, och forma till vegetarisk burgare. Vegansk källa till protein och fiber.

Tillagning

Koka upp vatten och blanda med frömix och olja. Väg upp portioner à 90 gram och platta ut till en diameter på 9 cm, använd gärna utstickare. Stek i sparsamt med olja till de fått färg och kör sedan klart i ugnen på 150 grader.

Ingredienser

Kikärtsmjöl, majsmjöl, solroskärnor, linfrön, pumpakärnor, rismjöl, quinoamjöl 5 %, amaranth, havssalt, linsmjöl, bovetemjöl 2 %, morot, persilja, lökpulver, svartpeppar, mejram Kan innehålla spår av jordnötter, hasselnötter, mandel, cashew och sesam.