Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nya goda möjligheter att anpassa menyn till flera

Visste du att Philadelphia kan hjälpa dig förnya hela din meny – och göra den tillgänglig för ännu fler av dina gäster? Philadelphia är originalet, och världens mest sålda färskost. En krämig ost med uppskattad smak och konsistens, älskad av så många.

Du känner säkert redan till många av Philadelphias goda egenskaper på mackor och i desserter, och här vill vi lyfta fram några fler av produktens fördelar och möjligheter för hela din meny.

Alla ska kunna njuta av ögonblicket

De har så klart alltid funnits: allergierna, intoleranserna och alla de andra orsakerna till att vissa måste eller vill välja bort mat-produkter av olika slag. Till det kommer en ökad medvetenhet kring vikten av att veta vad det är i det man äter. Resultatet är ökade fördelar med att visa gäster och kunder att man både har koll på deras behov – och väljer råvaror med omsorg.
Philadelphia är gjord på mjölk och grädde, syrad med bakteriekultur, smaksatt med lite salt och stabiliserad med helt vegetariska stabiliseringsmedel. Inga konstigheter – bara schyssta råvaror.  Philadelphia är, till skillnad från många andra ostar som innehåller löpe, helt vegetarisk. Den är pastöriserad vilket gör att den fungerar även för gravida. Philadelphia är fri från nötter, vete, ägg och soja, vilket gör den till ett bra alternativ för många allergiker och intoleranta. I sortimentet finns också populära Philadelphia Laktosfri, och för den som vill ha lägre fetthalt finns Philadelphia Balance. ”Njut av ögonblicket” är vårt budskap, och det vill vi kunna erbjuda så många som möjligt.

Enkelt att effektivisera och variera

I en och samma produkt bor egenskaper som passar under alla rubriker på menyn. Philadelphia kan enkelt bredas, spritsas, vispas tjockare osv (se 5 goda sidor nedan), och kan med fördel ersätta många andra mejeriprodukter. Du får ett krämigt resultat även med liten mängd i både kalla och varma rätter, på mackor och vid bakning. Den är jättegod precis som den är med sin lite syrliga smak, och lyfter dessutom smaken på övriga ingredienser. Sist, men inte minst – med Philadelphias hjälp kan du pricka av gästönskemål som laktosfritt, vegetariskt, fräscht, matigt och många fler med en universallösning: Philadelphia. Och du kan ge enkla raka svar på frågan ”Åh, vad gott – vad är det i?”

 

Philadelphias 5 goda sidor

Den nya ingrediensen från 1872

Färskost kallas ofta Philadelphia, rätt och slätt. Originalet lanserades 1872 i New York. 

Philadelphia levererade från starten en unik kvalitetsprodukt som saknats på marknaden tidigare, och som snabbt blev populär både hos allmänheten och matproffsen. Något som bland annat resulterade i att nästan varenda New York-restaurang i början på 1900-talet hade sin egen cheesecake-variant, och som gjorde klassiska bageln Cream Cheese & Lox (gravad lax) till något av en institution.

Så här 146 år senare säljs Philadelphia i över 80 länder världen över, och är marknadsledande i Sverige.

Samlingsbild philadelphia-produkter
Philadelphia insirationskatalog

Ute nu: Nummer ett 2018 av Philadelphias inspirationsmagasin för dig i matbranschen fylld med recept, tips m m.

Philadelphia portionsförpackning

En sån här till lunchsalladen eller till buffén istället för smör eller margarin är ett enkelt sätt att bjuda på lite extra omtanke. 

Inspiration och fler recept hittar du på philadelphia.se >