Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Klimatsmart majonnäs från HELLMANN´S!

HELLMAN´s majonnäs är världens mest populära majo på grund av sin hemmagjorda smak men den har fler fördelar än så: HELLMANN´S Vegan majonnäs är både klimatsmart och vegan!

För dig som inte tummar på smak eller hållbarhet

Den hemmavispade majonnässmaken har gjort HELLMANN`S till en pålitlig stapelvara vad gäller smaksättning och såser. Den tjocka konsistensen är perfekt att binda ihop sidorätter som coleslaw, rödbets- och potatissallad, men är lika oumbärlig till hamburgare och street food. Varför inte göra årets påsk- och julbord mer hållbart och servera tillbehören med HELLMANN´S Vegan? Lika gott till sillen som till nypotatis och gräslök.

HELLMANN´S Vegan är märkt med den Europeiska certifieringen för veganska produkter vilket garanterar att den inte innehåller:

- Något som kommer från, eller är gjorda av djur
- Mjölk och mejeriprodukter
- Ägg och äggprodukter
- Produkter från bin
- Märkningen är också en garant för att produkten inte har tillverkats med processhjälpmedel med animaliskt ursprung. Dessutom har inga djurförsök gjorts.

KIKÄRTSFRITERAD BLOMKÅL MED TRYFFELDIP

Friterad blomkål är alltid försvinnande gott och passar precis lika bra på buffén som på snacksbordet. Servera med tryffeldip för extra lyxig känsla.

INGREDIENSER

10 personer

1 kg blomkålsbuketter
salt
300 g kikärtsmjöl
450 g vatten
50 g gul lök
30 g persilja, finhackad
10 g salt,fint
300 g HELLMANN’S Vegan
10 g tryffelolja, vit eller svart
20 g tryffel, finhackad
olja till fritering

Gör så här

Koka blomkålsbuketterna i saltat vatten i 1 minut. Låt svalna på papper.

Rör ihop kikärtsmjöl, vatten, lök och persilja.

Doppa blomkålen i frityrsmeten och fritera gyllenbrun i ca 160 °C.

Rör ihop HELLMANN’S Vegan med tryffelolja och hackad tryffel och servera!