Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hetta upp din BBQ-meny med spicy ginger & lemon!

Helgrillade grönsaker och fisk blir allt hetare på menyn. Prova vår nya amerikanska barbecuesås med smak av ingefära och citron när du vill bjuda dina gäster på ett fräscht och syrligt grillat alternativ.

Som glaze eller som en sås till bbq

Pensla på som en glaze eller servera till som en sås. Produkten är vegansk, fri från konserveringsmedel och innehåller bara så mycket socker som behövs för smakens skull.

Grillat är kärlek 

Vi gillar grillat som aldrig förr. Men det vi äter ska vara fräscht och kännas bra i magen, klimatsmart - även när vi äter ute. Köttbiten har idag fått stark konkurrens av spetskål, pak choi, kimchi, rostade broccolistjälkar och grillad hjärtsallad på menyn. Men grillad fisk och skaldjur växer i popularitet och vi vill gärna blanda svenska råvaror med exotiska smaker från andra delar av världen.

Santa Marias produkter och grillrecept gör det enkelt för dig att hetta upp menyn och släppa in nya, spännande barbecue-trender – och affärsmöjligheter - i ditt kök. Grillade rätter upplevs som tillagade med extra mycket kärlek och omsorg och får alltid kosta lite mer.

 

Santa Maria - Hamburgare
Santa Maria - Glaze
Santa Maria - Grill
Santa Maria grillprodukter
Santa Maria - Recept Laxwrap

GLÖM INTE TILLBEHÖREN!

Det är ofta tillbehören som sätter pricken över i:et. Som gäst vill man helst ha flera att välja på och här finns alla möjligheter att hitta nya spännande smaker och oväntade kombinationer. Låt det finnas något för alla och släpp loss din fantasi.

> Chilismör med chipotle

> Smakrika röror

> Örttzatsiki