Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Helt Naturli’ - Be the change!

En gång i tiden trodde vi att jorden var platt, att bilar bara kunde gå på bensin och att kött och mjölk bara kunde komma från djur. Den tiden är förbi.

Nu vet vi att kött och mjölk inte alls behöver komma från djur, och ännu bättre: de behöver inte heller skada vår underbara planet och natur! Sedan 1988 har vi utmanat de rådande idéerna om mejeriprodukter och kött, eftersom vi anser att de inte alls behöver komma från djur. Vi tycker att de bör komma från de bästa ingredienserna i vår natur.

Följ med oss på vår resa där vi skapar nya vanor för mjölk och kött genom att använda de mirakel som jorden har gett oss. Vi säger kram och välkommen till mandlar, sojabönor, kokosnötter, ris och havre!

Låt oss lyfta både våra glas och gafflar för den nya tiden! En tid där vi låter naturen skämma bort våra smaklökar – och där god mat innebär att vi tar hand om våra djur och vår planet! Det är hög tid att äta och dricka på ett helt nytt sätt och hälsa vår härliga natur välkommen tillbaka!
 

Filosofin ”The Naturli’ way”...

The Naturli’ Way handlar helt enkelt om att du på ett simpelt vis kan byta ut de animaliska råvarorna mot växtbaserade motsvarigheter. Utan att tappa vare sig smak eller kvalitet! Tvärtom är de minst lika goda, och dessutom har växtbaserade produkter betydligt lägre inverkan på klimatet.

... Och varumärkets byggstenar

Byggstenarna för Naturli’ är lika enkla som de är självklara. Det är alltid 100% god smak, 100% växtbaserat, lätt att använda och balans mellan natur och människa som gäller. Oavsett vilken produkt vi tar fram.

Högkvalitativa råvaror

Vi bryr oss i högsta grad om kvaliteten på ingredienserna i våra produkter. Kvaliteten måste vara hög! Och vi kommer att göra allt som krävs för att ingredienserna även ska säkerställa att produkterna smakar fantastiskt och har stort användningsområde.

NATURLI´ BURGERS - Så goda, att det inte längre finns någon anledning att återgå till köttburgare.

• 100% vegansk
• Ostekt
• Tjock, saftig och supergod
• Proteinrik
• ”Hemlagad”
• 150 g
• Konsistens som kött

NATURLI´ BURGER FAVA

Baserade på protein från favabönor och ärtor.

NATURLI´ BURGER

Baserade på protein från sojabönor.
Köp Naturli' till dina hamburgare
Burger 150g
Djupfryst
FRP 1x5,85 kg
Burger Fava
Djupfryst
FRP 1x5,850