Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Att laga gott glutenfritt har aldrig varit enklare!

Upplev glutenfri pasta gjort på kikärtor eller röda linser. Njut av helt nya smakupplevelser från Barilla med den typiska al dente känslan.

Barillas nya glutenfria pasta erbjuder en helt ny upplevelse för alla pastaälskare. Perfekt för dig som vill kunna sätta upp ett nytt och spännande alternativ på menyn!

Pastan är tillverkad av 100 % mjöl av röda linser eller kikärtor. Den är helt fri från gluten och naturligt rik på protein och fiber. I sortimentet finns de tre goda varianter: Penne och Fusilli gjorda på mjöl av röda linser samt Casarecce gjord på mjöl av kikärtor. Prova själv och upplev skillnaden!

KIKÄRTSCASARECCE 
MED TOMAT, BASILIKA OCH PARMESAN

 

INGREDIENSER FÖR 10 PORTIONER:

800 g             Kikärtscasarecce

100 g              Olivolja (extra virgin)

500 g             Plommontomater, tärnade

5 tsk              Rödvinsvinäger

2,5 st              Vitlöksklyfta, finhackad

5 knippe        Färsk basilika

150 g               Parmigiano Reggiano

Färsk timjan, salt och peppar efter smak

 

TILLAGNING:

Koka upp en stor kastrull med vatten och laga pastan enligt anvisningarna. Blanda tomater, rödvinsvinäger, olivolja, vitlök och basilika i en skål och smaka av med salt, svartpeppar och timjan efter smak. Häll av pastavattnet och blanda Casareccen med tomaterna. Toppa med ost och lite mer olivolja om så önskas.