Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fast Casual – Godare, roligare och trendigare snabbmat med enkla medel

Nu blåser FoodSolutions på Orkla Foods Sverige nytt liv i Sveriges mest älskade snabbmatsfavoriter och gatuköksklassiker! Godare, roligare, snyggare, trendigare och lite lyxigare – med enkla medel.

Med lite nytänkande och kreativitet finns så mycket mer att erbjuda. Inte minst, större möjligheter till merförsäljning – som sundare alternativ med rätt tillbehör, vegetariska versioner, större variation för att locka till fler besök och större försäljningsmarginaler.

Men framför allt, mycket godare smakupplevelser!

Nu hakar vi på ”fast casual”-trenden som går starkt i USA. Det är hög tid att lyfta Fast Food som kategori och kvaliteten på maten – och utnyttja möjligheterna till större försäljningsmarginaler och merförsäljning.

12 MÅNADSKAMPANJER SOM SMAKAR MER

Med tolv starka kampanjer över hela året – och tolv nya, riktigt goda recept – sätter vi fokus på välsmakande och vällagad snabbmat, som hjälper gäster och kunder att få en ny syn på korv, hamburgare och husman.

THE RE-BIRTH OF BURGARE

Under det här kampanjtemat gör vi plats för 3 nya recept på hamburgare från Krögarklass och 3 nya recept på riktigt läckra vegoburgare från vårt sortiment från Anamma. Vi vågar garantera att flera av nyheterna är så goda, att några av dem säkerligen blir stående på menyn även efter avslutad kampanj.

THE EVOLUTION OF KORV

Låt oss fördjupa hela Sveriges kärlek till korv! Med en helt nyutvecklad korv och 3 nya recept på korvmenyer, gör vi mest möjliga av tillfället och bjuder på spännande smaker och tillbehör. Korv kan ju vara så mycket mer än bara ”samma gamla vanliga”.

THE RETURN OF HUSMAN

Kampanjåret rymmer givetvis även husmanskost som vi gett det lilla extra för att locka till uppdaterade smakupplevelser – och nya försäljningsframgångar. Med 3 nya recept i Krögarklass förstärker vi husmanskostens ställning inom snabbmatskategorin i Sverige.


Häng med i snabbmatsrevolutionen!

 

Ett av alla recept som ingår i konceptet:

Anamma® Vegokorv med cheddar, syltad lök & Hickory Dijonnaise

  • Stek vegokorven enligt anvisningen på förpackningen
  • Värm ett briochebröd
  • Sylta löken
  • Strimla cheddar
  • Lägg upp korven i brödet,
  • häll på Hickory Dijonnaise
  • Toppa med syltad lök och cheddar
  • Gratinera i salamander

Ladda ner fler recept samt gratis marknadsmaterial här