Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

En trygg måltidsupplevelse med Duni

Med dagens ökade fokus på hygien känns det tryggt att veta att det redan finns tillgängliga lösningar för att servera dina gäster mat och dryck på ett hygieniskt sätt.

Dina gäster ska känna sig trygga med hygienen oavsett om de väljer att njuta av en god måltid på restaurang eller hotell, eller om de väljer att ta med sig den ut eller hem. Med Dunis och BioPaks redan tillgängliga lösningar för både bordsdukningar och take away, kan du utan problem hitta rätt produkter för dig. Nedan tips hoppas vi kan göra det lättare för dig att säkerställa en trygg måltidsupplevelse både för dig och dina gäster.

Servera med omsorg

Att erbjuda en genomtänkt take away-lösning och en smart bordsdukning kan göra en enorm skillnad i dessa dagar. Här är några av de möjligheter och fördelar som Dunis och BioPaks lösningar erbjuder för att öka konkurrenskraften och ge nöjda gäster:

  1. Säkerställa hygienen genom engångsanvändning
  2. Säkert försluta maten så att den håller sig fräsch
  3. Skydda maten mot kontaminering
  4. BRC-certifierade produkter (eller motsvarande certifiering för livsmedelssäkerhet)
  5. Smarta servettlösningar för minskad hantering
  6. Dukar för att garantera rena ytor
  7. Våtservetter för gästhygien
  8. Hjälpa till att sprida matglädje till dina gäster

Allt du behöver

I Dunis och BioPaks sortiment med hygieniska produkter finns allt från skålar, formar och glas med säker förslutning till wrappapper av gräs, bestickförpackningar, servetter, dukar, ljus, våtservetter och vårt smarta och effektiva Duniform®-förseglingskoncept.

Alltid fräscht och hygieniskt

I mer än 40 år har Dunis Duniform®-koncept hjälpt deras kunder att leverera mat. Med detta koncept finns perfekta möjligheter att servera dina gäster garanterat fräscha måltider – från hygieniskt förseglade formar tillverkade av certifierad kartong till läckagesäkra och garantiförseglade rPET-glas. Samtidigt som säkerställer hygienen hos måltiden under transporten, så försvinner också risken för spill.

För mer inspiration och produktinformation, besök duni.com. Eller kontakta din närmaste Menigo- eller Duni-försäljare.