Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ecolab för en REN, SÄKER och EFFEKTIV verksamhet.

Med Ecolab som din partner kan du känna dig förvissad om att alla delar av din verksamhet är skyddad, från ytterdörr till lastkaj. Ecolab hjälper dig inom områden som livsmedelssäkerhet, kundnöjdhet, säkerhet för anställda och verksamhetens effektivitet.

Lär dig mer om våra individuella program för:

APEX MASKINDISKSYSTEM

Apex maskindiskssystem gör din diskprocess mer effektiv. Den ger en ökad kontroll över din maskindiskprocess och totalkostnader, samtidigt som det är enklare än någonsin att sköta ditt diskrum och att få perfekta resultat.

KITCHEN PRO KÖKSRENGÖRING

KitchenPro system för köksrengöring, hjälper till att upprätthålla en god hygienisk standard som sparar tid och kontrollerar kostnaderna med minsta möjliga mängd avfall. Med förenklad utbildning ges bäst hygien på ett säkert sätt.

NEXA HANDHYGIEN

Mer än 31 miljarder händer tvättas årligen med Ecolabs produkter världen över. Ecolabs senaste produktserie Nexa, ger den perfekta kombinationen av bakteriedödande kemikalier och doseringsteknik. Tillsammans med utbildning av personalen säkerställs välfungerande handhygienrutiner.

GREASELIFT

Greaselift är ett icke-frätande avfettningsmedel som främjar en säker arbetsmiljö för både användaren och för andra som arbetar i närheten. Vid användning av Greaselift krävs inte handskar, skyddsglasögon eller skyddsmask. Produkten är aluminiumsäker och lika effektiv som frätande avfettningsmedel. Greaselift tränger snabbt igenom fett vid rengöring av ugnar, grillar, fläktar och ventiler och passar för grov- och daglig rengöring.

Se vårt sortiment här: