Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blötlägg matvetet - här är fördelarna

Matvete är ett gott och nyttigt alternativ till ris och pasta, speciellt när man tillagar det så här!

Genom att hydrera matvetet så kan du enkelt fräsa på det precis innan det ska serveras, utan att det blir klibbigt. På så sätt spar du tid, minskar svinn och dessutom höjer du kvalitén på rätten ordentligt.

Fler filmer med tips och knep som förenklar livet i köket:

 

Rå, stekt eller mixad? Vi reder ut vilken tomat som passar till vad.

tips om tomater

 

Använd hela grönsaken och minska svinnet

Minska svinnet

 

Skippa örtbollen - tips på ätbar garnityr

Örtboll som garnityr

 

Nattbaka köttet så spar du både tid och plats

nattbakat högrev

 

Så tillagar du fryst fisk på bästa sättet

Rimmad torskrygg

 

Safe Bearnaise - lösningen på alla bea-problem

Safe bearnaise

 

;