Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Arla® Pro utökar sortimentet

Nu utökar vi Arla® Pro sortimentet med bland annat Turkisk Yoghurt, Vispgrädde, Gräddfil, Färskost Eko och Grekisk Yoghurt för att underlätta din vardag i köket. Det är självklart samma goda yoghurt och grädde som vanligt, bara i en ny förpackning.

Arla® Pro är skapat av proffs för proffs, det är speciellt framtagna produkter för att möta dina höga krav när det kommer till smak och funktion i storformat.

Det är självklart samma goda yoghurt och grädde som vanligt, bara i en ny förpackning. På tal om förpackningar är både hinkar och lock gjorda av 100 % återvinningsbar plast, så tänk på att återvinna dem för att minska din miljöpåverkan.

På Arla® Pro samarbetar vi med kockar, konditorer, baristor och bagare för att garantera hög kvalitet och ge dig som proffs inspiration och kunskap. Här hittar du recept- och tillagningstips från prisbelönta Arla-kockar, den senaste matkunskapen från branschen och nyttiga tips om hur du stärker din lönsamhet.

Genom utbildningar, trendspaningar och business cases, får du färdigheter som du kan använda för att ta ditt hantverk till nästa nivå. Ta det här med att laga grönt till exempel, det är inte bara trendigt utan även ett smart sätt att servera dina gäster goda och hållbara rätter, samtidigt som du ökar vinsterna i köket.

Testa recepten från våra proffs för att skapa en grön och lönsam meny.