Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RestaurangEXPO / Fastfood & Café

29-30 januari, Malmömässan Exhibition & Congress Centre

Menigo på plats

Anmälan

Kostnadsfri entré för representanter inom restaurangbranschen
Registrera

Upplev en "total urspårning" i smak och presentation vid Punk Royales pop-up hos Menigo på position D11. Krögarna tar en bit av sitt koncept till Restaurangexpo i Malmö där du har chansen att få en matupplevelse av sällan skådat slag.

Under Restaurangexpo 2020 framhåller vi vårt fokus på upplevelsen. Punk Royale är trendkrogarna som har allt från stökig miljö till selektiva dryckesval som förmedlar känslan av "oops, skit samma, nä nu kör vi på och ser vad som händer". De trendiga krögarna har minst sagt glimten i ögat och gillar att göra saker på sitt eget sätt och följer inte några regler - Detta vill du inte missa!

Tävla och vinn!

Vinn en ösig smakupplevelse för dig och en vän med Punk Royale hos oss på RestaurangExpo, du hittar oss på position D11.
Tävla här!

RestaurangExpo

Smaka och testa säsongens allra senaste utbud hos mässans 180 utställare. Träffa specialister och ta del av höstens nyheter och trender. Här hittar du till de unika sortiment samtidigt som du bygger ut din kontaktyta och utvecklar din verksamhet.

Välkommen när branschfesten fortsätter i Malmö 29 - 30 januari 2020.

 1. Hitta leverantörer & partners
  Trendspana och möt runt 200 utställare på mässgolvet. Kolla in allt från de små lokala uppstickarna och de stora leverantörerna med de breda utbuden. Nå hela kustens potentiella leverantörer och partners på Västsveriges största mässa för branschen.

 2. Ta del av nyheter & trender
  Se höstens nyheter först! Kolla in säsongens produktlanseringar i montrarna. Inspireras av provsmakningar eller varför inte lyssna på intervjuer med branschprofiler "I Wagners soffa". Missa inte trendspaning tillsammans med branschens mest professionella matlagare och profiler.

 3. Överblicka branschen i realtid
  Upplev oväntade nya smakkombinationer och använd alla dina sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid. Se, lyssna, känn, smaka och hör vad som händer i branschen till hösten. Håll dig uppdaterad på vad som kommer och på hur du kan förbättra din verksamhet.

 4. Nätverka & hitta nya lönsamma idéer
  Ta del av lönsamma idéer och använd mässan som kontaktyta för att knyta nya kontakter och träffa branschkollegor. Detta är den kompletta branschmässan med allt från livsmedel och drycker till utrustning, tekniska lösningar, interiör och smarta förpackningar.
29 januari - kl. 10.00 - 18.00

30 januari - kl. 10.00 - 17.00

Mer information om mässan hittar du här>

Fastfood & Café/ Restaurangexpo är en ren fackmässa och endast öppen för representanter från näringslivet och offentliga sektorn. Legitimation kan krävas tillsammans med biljett i entrén. Åldersgräns 18 år.