Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Populärt, gott och enkelt med Quorn på skolmenyn!

Med Findus breda vegetariska sortiment är det enkelt för dig att skapa stor variation på skolmenyn med gröna proteiner. Välj t ex Quorns Southtern Style Burgare för ett populärt, hållbart och klimatsmart alternativ till kött.

Enkelt och gott med klimatsmarta proteiner från Sveriges bredaste vegetariska sortiment!

Välj ur Sveriges bredaste vegetariska sortiment för att skapa variation på skolmenyn med gröna proteiner. Populära Quorn är ett välkänt varumärke med köttfria produkter gjorda på det unika proteinet – Mycoprotein. Proteinet framställs genom jäsning av en näringsriktig svamp (liknande process som för yoghurt och öl). Quorn är ett hållbart och klimatsmart alternativ till kött. Det krävs t ex 90 % mindre markyta för att producera Quorn Färs jämfört med nötfärs.

Quorn Burgare Southern Style - MENIGO 401721

En burgare med inspiration av amerikanska södern. Servera i hamburgerbröd med sallad, ketchup, dressing och ytterligare tillbehör efter smak. Grilla eller stek direkt från fryst.

Quorn Bitar - MENIGO 720517

Möra Quorn Bitar som tillagas direkt från fryst. Perfekta i en snabb wok med grönsaker, nudlar och en god sås eller varför inte i en mustig gryta.

Välj ur Sveriges bredaste vegetariska sortiment

Förutom Quorn erbjuder vi ärtproteinet Pease, sojabaserade Veggie och ett brett urval av grönsaksbiffar samt falafel - både som burgare och boll. Och en massa goda, gröna och så klart nyttiga tillbehör som couscouspytt, grönsaksblandningar och enskilda grönsaker - sköljda, skurna och redo att tillagas.

Köp Quorn och Findus produkter