Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gott och enkelt med Quorn på menyn!

Med Findus breda vegetariska sortiment är det enkelt för dig att skapa stor variation på menyn med gröna proteiner. Välj tex Quorns Bratwurst för ett populärt, hållbart och klimatsmart alternativ till kött.

Populära Quorn är ett välkänt varumärke med köttfria produkter gjorda på det unika proteinet – Mycoprotein. Proteinet framställs genom jäsning av en näringsriktig svamp (liknande process som för yoghurt och öl). Quorn är ett hållbart och klimatsmart alternativ till kött. Det krävs t ex 90 % mindre markyta för att producera Quorn Färs jämfört med nötfärs.

Quorn Bratwurst - artnr 409885

Så nära en Bratwurst du kan komma är denna lakto-ovo-vegetariska bratwurst, gjord på mycoprotein. Grilla eller stek och servera på klassiskt vis med senap och ketchup eller ta ut svängarna med picklad rödlök, karamelliserad lök eller avokadosalsa. En ny korv med bröd favorit.

Quorn Filé - artnr 720529

Saftiga fileér som du bara steker på direkt från fryst. Marinera och krydda efter egen smak och servera med goda tillbehör.

Välj ur Sveriges bredaste vegetariska sortiment.

Förutom Quorn erbjuder Findus ärtproteinet Pease, sojabaserade Veggie och ett brett urval av grönsaksbiffar samt falafel - både som burgare och boll. Och en massa goda, gröna och så klart nyttiga tillbehör som couscouspytt, grönsaksblandningar och enskilda grönsaker - sköljda, skurna och redo att tillagas.

Köp Quorn och Findus produkter